Ana SayfaDizilerNöbet 2.Bölüm'de Neler Yaşandı? Özet

İlgili Postlar

Nöbet 2.Bölüm’de Neler Yaşandı? Özet

Hatay Elmalı’da çatışmalar devam ediyor, Nöbet 2.Bölüm’de Neler Yaşandı? Özet. Jandarma Kuvvetleri, kurulan pusuda savaşın tam ortasında kaldı!

Elmalı’da huzura yemin etmiş askerler, Barış Binbaşı ve askerleri bu çatışmada hiç ummadıkları bir sürpriz ile karşı karşıya geliyor!

Nöbet 2.Bölüm Özeti
Nöbet 2.Bölüm Özeti

Elmalı’da insan kaçırma haberleri dönüyor! Nöbet 2.Bölüm Özeti

Kahraman askerler, canlarını ortaya koyduğu vatanı için, Binbaşı Barış ve Yüzbaşı Yiğit’in eşi bu hain saldırıyı televizyon ekranlarında öğreniyor. Tedirgin bir şekilde ne yapacağını şaşırmış eşler, uzun bir süredir sevdikleri insanlara ulaşamayınca kafayı yiyor! İşte tam bu sırada Yiğit Yüzbaşı’nın eşi, Zeynep hayati bir karar veriyor!!

Elmalı kaçırılma haberleriyle de baş başa! Teröristler Elmalı ahalisinde öyle kilit isimleri kaçıracak ki, olaylar gittikçe daha zor bir hal alıyor!
Söz ve Savaşçı dizilerinin rakibi Nöbet Dizisinin Oyuncuları Belli Oldu!
Usta oyuncu kadrosuna sahip olan televizyon dizisi, her pazar akşamı Show Tv ekranlarında seyircileriyle buluşmanın yanı sıra, seyirciler ilk bölümü oldukça çok sevdi. Milli duygularımızın kabardığı bu televizyon dizisi, yaşanan bir çok olayı özetleyecek nitelikte bir senaryoya sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler