Ana SayfaÜnlülerNil Burak: Benim Oğlum Karıncayı İncitmez!

İlgili Postlar

Nil Burak: Benim Oğlum Karıncayı İncitmez!

Nil Burak: Benim oğlum karıncayı incitmez! Katıldığı 2. Sayfa programında oğlunun kız arkasını darp ettiği iddiaları ile ilgili ilk kez konuşan ünlü şarkıcı Nil Burak, çarpıcı açıklamalar yaptı. Yıllar önce gerçekleşen ve magazin basınında büyük tepki gören bu olayın ayrıntılarını anlatan Nil Burak, erkeklere ne tavsiyelerde bulundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Nil Burak, şarkısını okuyan Sıla’ya demediğini bırakmadı: Şarkımı mahvetti!

Nil Burak: Benim oğlum karıncayı incitmez!

Nil Burak: Benim oğlum karıncayı incitmez! Konuk olduğu 2. Sayfa programında oğlu Cemre ve arkadaşı Ede Karakışla arasında yaşanan kavgayı anlatan Nil Burak, ilginç açıklamalara imza attı.

Yıllar önce gerçekleşen olayda Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak, sahne aldığı gece kulübünde kız arkadaşı Eda Karakışla ile tartışmış ve iddialara göre genç kadını darp etmişti.

Eda Karakışla, Cemre Burak'tan şikayetçi olmuştu
Eda Karakışla, Cemre Burak’tan şikayetçi olmuştu

MasterChef Murat “2. Sayfa” Pragramında İsyan Etti!

Eda Karakışla: Koşarak gelip bana yumruk attı

2014 yılında yaşanılan olayda darp edildiğini iddia eden Eda Karakışla, yaşadıklarını şu sözlerle anlatmıştı:

Taksim’de iki kız arkadaşımla bir bara gittik. Orada DJ’lik yapan ve bir arkadaşımızın eski sevgilisi olan Cemre Burak’ı gördük. Kendisini 5 aydır tanıyordum. Bizi görünce sinirlenip DJ kabininden çıktı. Biz de dışarı çıktık. Koşarak gelip bana yumruk attı. Alkollü olduğu için annesine küfür ettiğimi zannetmiş. Bana birkaç kez vurdu ama sonuncusu sağlam bir yumruktu. Hastaneye gidip darp raporu aldık. Sonra polise giderek şikayetçi olduk.

Eda Karakışla’nın kendisini darp ettiğini iddia ettiği Nil Burak’ın oğlu Cemre Burak ise kendisini savunarak yaşanılanları şu şekilde ifade etmişti:

Ağza alınmayacak küfürler ettiler. Taksiye doğru gidiyorlardı. Kapıyı açtılar. Ben de ‘yeter bin git artık’ diyerek taksinin içine girmesi için boynuna doğru hamle yaptım. O kargaşada kapı yüzüne çarptı, sonra arkadaşının kolu çarptı. Benim de kolum çarpmış olabilir. Kesinlikle yumruk atmadım.

Benim oğlum çok efendi, çok terbiyeli çocuktur!

Katıldığı 2. Sayfa programında oğlunun yaşadığı bu olaya açıklık getiren Nil Burak, yaptığı açıklama ile dikkat çekti.

Erkeklere daha secici olmayı tavsiye eden ünlü şarkıcı, “Tabii şiddet çok kötü bir şey ama kendi oğlum Cemre için konuşuyorum kızlar taciz ediyor… Erkeklere söylüyorum ‘lütfen daha seçici olun.” dedi.

Oğlunun karıncayı bile incitmeyecek bir insan olduğunu söyleyen Nil Burak’ın işte o açıklamaları:

Tabii şiddet çok kötü bir şey ama kendi oğlum Cemre için konuşuyorum kızlar taciz ediyor… Erkeklere söylüyorum ‘lütfen daha seçici olun.’

Benim oğlum Cemre’nin olayı da öyle yansıtıldığı gibi olmadı. O kişi oğlumun çalıştığı yere gidiyor ve çocukları taciz ediyor. Küfürler, hakaretler ediyor bana, babasına… Maalesef o insanlar bazı şeyler kullanıyorlar ki o hale geliyorlar diye düşünüyorum. Ben oğlumu da uyardım. ‘Lütfen daha seçici ol’ diye… Benim oğlum karıncayı incitmez. Çok efendi, terbiyeli çocuktur. Ne raddeye geldi ki böyle oldu ben de bilmiyorum…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler