Ana SayfaÜnlülerNejat İşler Gümüşlükspor'u Bıraktı

İlgili Postlar

Nejat İşler Gümüşlükspor’u Bıraktı

Nejat İşler Gümüşlükspor ’un başına geçerek tüm dikkatleri üzerine çeken Nejat İşler Gümüşlükspor sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile takımı bıraktığını duyurdu. Resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile durum hakkında bilgiler veren Nejat İşler, aldığı karar ile birlikte sürpriz bir etki yaptı. Zira spor takımının başına geçtikten sonra dikkat çeken ve başarılı sonuçlara imza atmayı başaran Nejat İşler, takımdan ayrılması ile birlikte futboldaki kariyerini de noktalandırdı.

Sağlık Problemleri Devam Ediyor

Oyuncu Nejat İşler Gümüşlükspor ’in yönetim kurulu başkanlığından ayrılmasına dair yaptığı açıklamada sağlık sorunları nedeniyle böyle bir karar aldığını duyurdu. Gümüşlükspor’daki görevinden ayrıldığını net bir şekilde ifade eden oyuncu, Twitter hesabından yaptığı açıklama sevenlerini endişelendirdi.

Özellikle geçtiğimiz günlerde Asmalımescit’te arkadaşlarıyla bir araya gelen oyuncular, alkolü fazla kaçırmıştı. Alkolün etkisiyle merdivenlerden sırt üstü düşen oyuncunun bu anları magazin dünyasında yer almıştı. Bu durumu oldukça üzen oyuncu, daha sonrasında arkadaşlarını yardımı ile en yakın hastaneye götürüldü. “İş yoğunluğum ve sağlık sorunlarım yüzünden Nejat İşler Gümüşlükspor yönetim kurulu başkanlığını bırakıyorum. Görevi devralacak arkadaşlara başarılar dilerim.’ Diyerek futbol kariyerini noktalamayı başaran Nejat İşler’in bundan sonraki süreç içerisinde tedavi olması ve dinlenmesi bekleniyor.

Oyuncu çok başarılı bir kariyere sahip olsa da özellikle alkole olan bağımlılığı nedeniyle zorlu bir dönem yaşıyor. Sorunları aşmak istemesine rağmen bu konuda başarılı olamayan oyuncu, alkol bağımlılığı nedeniyle sağlığını da tehlikeye atıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler