Ana SayfaÜnlülerNejat İşler: Çabuk Ölmekten Korkuyorum!

İlgili Postlar

Nejat İşler: Çabuk Ölmekten Korkuyorum!

İstanbul Kırmızısı adlı film ile sinemaya projesinde yer alan Nejat İşler hayatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz yıllarda oldukça ağır bir hastalık yaşayan ve ardından sağlığına kavuşmayı Başaran Nejat İşler, hastalığı ve yaşamının geri kalanı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Hayatına Bodrum’da devam eden Nejat İşler, özellikle kendine iyi bakmak ve sağlığına dikkat etmek adına böyle bir karar aldığını söyledi. İstanbul’un karışık yaşamından uzaklaşan Nejat İşler burada kendine kurduğu sakin yaşam ile daha iyi bir şekilde yaşamaya başladığını belirtti.

İstanbul Kırmızısı’nda Yer Aldı

İstanbul Kırmızısı ile ilgili açıklamalarında samimi açıklamalar yapan Nejat İşler, özellikle Ferzan Özpetek ile çalışmanın kendisi için çok iyi bir deneyim olduğunu ve bu çalışmadan dolayı çok mutlu kaldığını söyledi. Bodrum’a gitme hikayesini anlatan başarılı oyuncu, İstanbul’u artık hayatından çıkardığını ve İstanbul’dan uzak olmayı seçtiğini söyledi.

Günümüzde insanların az ile yetinmediğini ve bu konuda kendilerini çeşitli işler için zorladığını söyleyen başarılı oyuncu yarın ölecekmiş gibi eksiksiz yaşamının peşinde olduğunu söyledi. Hayatımda her şey için acele etmeye başladığını belirten oyuncu, acele ölmekten dolayı korktuğunu ve bu nedenle hayallerini gerçekleştirebilmek adına var gücüyle çalıştığını söyledi. Özellikle spor alanına giriş yapması ile birlikte bu alanda farklı idealleri olduğunu söyleyen oyuncu, başarılı ahlaklı ve rakibe karşı saygı duyan sporcuların yetiştirilmesi adına çalışacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler