Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç'tan İtiraf: Kılıbığım

İlgili Postlar

Serdar Ortaç’tan İtiraf: Kılıbığım

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile Miami’de hem iş hem de tatil yapıyor. Serdar Ortaç yaptığı son açıklamalarda hayatı ile ilgili önemli bilgiler paylaşırken kılıbık olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Arto ile bir araya gelen ve özel bir röportaj veren Serdar Ortaç, hayatı ve Aşk konusunda düşüncelerini samimi bir şekilde dile getirdi. Eşinin iyi bir yaşama sahip olabilmesi adına oldukça sıkı bir şekilde çalıştığını söyleyen Serdar Ortaç, bu konuda kılıbık olduğunu itiraf etti.

Amerika Turnesine Hazırlıyor!

Serdar Ortaç şu anda Miami’de tatil yapmasına karşın Amerika turnesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Önümüzdeki dönemlerde başlayacak olan Amerika turnesi sayesinde Amerika’daki sevenleriyle bir araya gelecek olan Serdar Ortaç, bu etkinliklerin de sevincini yaşıyor.

Eşine Amerika’dan Ev Alacak!

Geçtiğimiz günlerde gelen bir reklam teklifini kabul eden ve bu reklam ile gündeme gelen Serdar Ortaç’ın eşine Amerika’da bir ev almak istediği ve bu nedenle reklam teklifini de kabul ettiğini söyledi. Serdar Ortaç yaptığı açıklamalarda reklam teklifinin ücreti ile ilgili detay vermekten kaçınırken şarkıcının Amerika’dan bir ev alacak kadar ücret kazanabileceği akıllara geldi.

Arto ile yaptığı röportajda hayatına dair samimi itiraflarda bulunan şarkıcının röportajı önümüzdeki süreçte yazılı basında yer alacak. Evlendiği ilk günden itibaren aşk hayatıyla gündemde kalmayı başaran Serdar Ortaç, güzel eşiyle de sürekli övünmeyi ihmal etmiyor. Bugüne kadar Türkiye’de farklı etkinliklere katılan Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan oldukça seviliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler