Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik'ten Özel Direk Dansı

İlgili Postlar

Yonca Evcimik’ten Özel Direk Dansı

Son dönemlerde gündemden düşen Yonca Evcimik, ilerleyen yaşına rağmen yaptığı direk dansı ile oldukça dikkat çekti.

40 yıldan beri müzik piyasasında yer alan Yonca Evcimik, 40. yılına özel olarak bir etkinlik düzenlerken arkadaşları ve sevenleri ile bir gece kulübünde parti verdi. Partide oldukça eğlendiği görülen yıldız isim, direk dansı yaparak tüm katılımcılara oldukça farklı dakikalar yaşattı.

Direk Dansı Beğenildi!

Arkadaşları Yonca Evcimik’in bu dansını oldukça beğenirken tüm bu anlar telefonlar ile ölümsüzleştirildi. Parti sonrasında Yonca Evcimik’in dansı kısa süre içerisinde sosyal medyada yer alırken 53 yaşında olmasına rağmen oldukça atletik ve başarılı bir şekilde dans yapan Yonca Evcimik’in bu görüntüleri beğenildi.

1991’de Piyasaya Girdi!

1991 yılında çıkardığı abone albümü ile kısa süre içerisinde oldukça dikkat çeken ve Türkiye’nin en önemli sanatçılarından birisi olarak görülen Yonca Evcimik, daha sonraki değişim sürecine ayak uyduramadı. Albüm çıkarmayı bırakan ve çok fazla müzik alanında çalışma yapmayan Yonca Evcimik, farklı alanlara yöneldi.

Dün akşam gerçekleştirilen etkinlikte pek çok farklı ünlü isim de partiye katıldı. Yonca Evcimik, gecede yaptığı açıklamalarda 53 yaşında olduğuna inanmadığını ve kendimi çok enerjik hissettiğini söyledi. Hareketleri ve davranışlarıyla hala içindeki çocuk ruhunu koruduğunu da gösteren Yonca Evcimik, gece boyunca tüm sevdiği arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli bir şekilde vakit geçirdi. Parti geç saatlere kadar devam ederken, parti sonrasında Yonca Evcimik tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler