Ana SayfaÜnlülerBergüzar Korel Kollywood yolunda

İlgili Postlar

Bergüzar Korel Kollywood yolunda

Arap dünyasının en çok beğenilen oyuncularından birisi olan Bergüzar Korel’in Hint film sektöründe yer alacağı belirtildi.

Özellikle Türkiye’de yer aldığı dizilerin Arap ülkelerinde yayınlanması ile kısa süre içerisinde ünlenen ve çok sevilen isimlerden birisi olan Bergüzar Korel Kollywood ’ta yer alacağı duyuruldu. Yapılan açıklamalarda Bergüzar Korel’in özellikle ülkenin en başarılı aktörü ile başrol oynayacağı belirtilirken Nikesh Ram ile Bergüzar Korel’in birlikte yer alacağı yeni proje şimdiden büyük bir heyecan yaratmayı başardı.

Proje Heyecan Yarattı

Arap dünyasının en beğenilen kadın yıldız oylamasında ilk sırada yer alarak ne kadar çok sevildiğini gösteren Bergüzar Korel Kollywood ‘in Arap dünyasından bugüne kadar pek çok teklif aldığı ve son projeyi beğenerek projeye onay verdiği öğrenildi. Önümüzdeki günlerde başlayacak olan çekimlerde Bergüzar Korel Arap dünyası için kamera karşısına geçecek. Yapılan açıklamalarda projenin bir aşk filmi olacağı ve çekimlerin büyük bir bölümünün Dubai’de tamamlanacağı belirtildi. Arzulanan ve aşık olunan kadın karakterini canlandıracak olan Bergüzar Korel Kollywood da bu proje ile birlikte farklı bir deneyim elde edecek.

Film yapımcıları tarafından yapılan açıklamalarda özellikleri kadın aktör arandığı sırada Arap dünyasında yapılan bir anketin sonuçlarının paylaşıldığı ve bu ankette Bergüzar Korel’in çok sevildiğinin öğrenildiği ifade edildi. Anket sonuçlarını öğrenen yapım ekibi, kadın aktör için Bergüzel Korel isminde karar kılarken özellikle Bergüzar Korel Kollywood ‘in de bu teklifi kabul etmesi oldukça ilginç bir projenin de başlamasını sağladı.

Bergüzar Korel Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler