Ana SayfaDedikoduNejat İşler: Ercüment Çözer Sevişken Bir Karakter

İlgili Postlar

Nejat İşler: Ercüment Çözer Sevişken Bir Karakter

Yer aldığı projelerle adından övgüyle söz ettiren isimler arasında olan ünlü oyuncu Nejat İşler geçtiğimiz gün bir YouTube programına konuk oldu. “Saygı” dizisinin ikinci sezonu hakkında ilk kez konuşan Nejat İşlet “Ercüment Çözer sevişken bir karakter” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Saygı Dizisi 2. Sezon Başlıyor

çinde yaşadıkları yozlaşmış toplumdaki çürümüşlüğe son vermek isteyen Helen (Miray Daner) ve Savaş’ın (Boran Kuzum) kendi adaletlerini sağlamak için verdikleri mücadelede yollarının alışılagelmişin dışında bir adalet anlayışı olan Ercüment Çözer’le (Nejat İşler) kesişmesini konu alan dizinin ilk sezonu, nefes kesen bir sezon finaliyle sona ermişti.

Senaryosu Ercan Mehmet Erdem’in kaleminde çıkan ve yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu Saygı dizisinin merakla beklenen ikinci sezonundan yeni fragman yayımlandı.

Nejat İşler: Kafa Dinliyorum

Kadroya Yeni İsimler Katıldı

Oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya ve Damla Sönmez gibi başarılı oyuncuların da katıldığı Inter Medya imzalı Saygı 2’nin dünyası, hikayeye dahil olan yeni karakterlerle farklı bir havaya bürünecek.

Yeni sezonda Ercüment, Helen ve Savaş değişimleriyle izleyicileri şaşırtırken, Ercüment Çözer için beklenmedik ve sarsıcı bir hesaplaşma dönemi başlayacak. Yayınlanan yeni tanıtım, dizinin bu sezonuna dair heyecanı katbekat yükseltti. Selim Hacıoğlu karakteriyle gördüğümüz ve ‘yalan’ suçundan tedavi merkezinde olan Sarp Akkaya’nın hikayedeki tarafı ve rolü herkes için merak konusu.

Sarp Akkaya kimdir?

Nejat İşler: Ercüment Çözer Sevişken Bir Karakter

Yasemin Şefik’in YouTube programına katılan Nejat İşler Saygı dizisi ve kendisi hakkında samimi açıklamalar yapdı. Uzunca bir süredir Bodrum, Gümüşlük’te yaşayan İşler, “Herkes Bodrum’a giderken ben şimdi altı ay buradayım. Hatta herkes gider Mersin’e, ben giderim tersine gibi bir şey oldu. Bu sezon boyunca işler var İstanbul’da olacağım.” dedi.

“Ercüment, sevişken bir karakter. Onda aşk yok. Zaten geçen sezon aşkı kullanmıştı.” yorumunu yapan İşler, Yasemin Şefik’in “Yazıların, kitapların da çok sevildi. İlk kitapta hayatını anlattın. O kitap film olacak mı?” sorusu üzerine; “ O iş biraz. Zor sonuçta hayatım.” açıklamasını yaptı.

Kahkaha dolu programda Nejat İşler izleyicilere de sürpriz projesini açıkladı; “Kitabımda yer alan bir öyküyü sinemaya uyarlayacağım.”

Nejat İşler kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler