Ana SayfaDedikoduBritney Spears: Bu Dünyaya Çıplak Geldik

İlgili Postlar

Britney Spears: Bu Dünyaya Çıplak Geldik

Dünya magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Britney Spears, son haftalarda yaptığı çıplak paylaşımlarıyla çok konuşulmuştu. O pozlarının arkasında duran dünyaca ünlü sanatçı Britney Spears “Bu dünyaya çıplak geldik” dedi. İşte Britney Spears’ın o açıklamaları;

Karışık Hislerim Var

Dünya genelinde 100 milyondan fazla kayıt satarak “en çok satan müzik sanatçılarından” biri olmayı başaran Britney Spears, yıllardır babası Jamie Spears’e karşı vasilik mücadelesi veriyordu.

Britney Spears ‘ın annesi Lynne Parnell, kızının babasına yönelik verdiği hukuk mücadelesi hakkında konuştu. Parnell The New Yorker’a konu ile ilgili  “Her yönüyle ilgili karışık hislerim var. Ne düşüneceğimi bilmiyorum. Çok acı, çok endişe var” ifadelerini kullanarak detaylı konuşmayı reddetti.

Amerikan basınının geçtiğimiz günlerde ortaya çıkardığı belgelerde Los Angeles Yüksek Mahkemesi yargıcının, Britney Spears’ın avukatı Samuel Ingham III tarafından sunulan talebi reddettiği ortaya çıkmıştı. Verilen karara göre Spears, babasının korumasında kalmaya devam edecek.

Mahkeme belgelerinde Bessemer Trust’ın ortak koruyucu olarak kalması onaylanırken, baba Spears’ı pop yıldızının vasiliğinden çıkarmama kararı da yinelenmişti.

Britney Spears Babasına Dava Açtı!

Britney Spears Çıplak Fotoğrafıyla Olay Oldu

Geçen hafta bikinili paylaşımlarıyla dikkat çeken Britney Spears, bu defa da çıplak fotoğrafıyla gündemde. Spears’ın üstsüz paylaştığı fotoğraf dünyanın gündemine oturmuş ve şarkıcıya çok fazla yorum yapılmıştı. Bunun üzerine Spears, sadece sırtının göründüğü fotoğrafını bale ayakkabıları emojisiyle paylaşmıştı.

Vasilik davası, mahkemede yaptığı açıklamalar ve son olarak emeklilik kararıyla gündeme gelen şarkıcı, annesinin desteğini aldığı bir dönemde yaptığı paylaşımlarla bazı hayranlarının da eleştirilerine maruz kalmıştı.

Britney Spears ‘ın Annesi Konuştu “Çok acı, çok endişe var”

Britney Spears: Bu Dünyaya Çıplak Geldik

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından arka arkaya çıplak pozlar paylaşan Britney Spears, konuya bir açıklık getirdi.

Britney Spears’ın Ünlü Yeşil Şemsiyesi Satılıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler