Ana SayfaÜnlülerNecati Şaşmaz boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz boşanıyor mu?

Necati Şaşmaz boşanıyor mu? Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’ın altı yıl önce evlendiği eşi Nagehan Şaşmaz ile boşanma kararı aldığı iddia edildi. Altı yıllık evlilik, çocuklarına rağmen sona mı eriyor? Necati Şaşmaz’ın yuvası mı yıkılıyor? Necati Şaşmaz ve eşi beklenen açıklamayı yaptı. Detaylar haberimizde…

Necati Şaşmaz’dan yeni dizi ve yeni rol açıklaması!

Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz boşanıyor mu?

Yıllarca rol aldığı Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar’ı olarak tanıdığımız ünlü oyuncu Necati Şaşmaz’ın, altı yıllık eşi ve çocuklarının annesi Nagehan Şaşmaz ile boşanma kararı aldığı iddia edilmişti. Nagehan Şaşmaz’ın eşi Necati Şaşmaz’a çok kızgın olduğu, görüşme taleplerini reddettiği ve boşanmak istediği iddia edilmişti. Necati Şaşmaz ve eşi Nagehan Şaşmaz, boşanma iddialarının ayyuka çıkmasının ardından avukatları aracılığı ile açıklama yaptı.

Necati Şaşmaz Kimdir?

İşte Necati şaşmaz ve eşinin boşanma açıklaması

KAMUOYUNA DUYURU

Bugün medyada yer alan ve M. Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz’ın evliliğiyle ilgili yapılan spekülatif haberden ötürü kamuoyunu aydınlatma zarureti doğmuştur.

M. Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz’ın müşterek çocuklarıyla devam eden mutlu evliliğinin asılsız haberlerle; M. Necati Şaşmaz’ın kamuoyu nezdindeki itibarını ve toplumdaki olumlu algısını yıkmayı hedefledikleri sarihtir. Ne var ki; mezkur haberlerle bunu başaramayacakları da bir o kadar açıktır.

Yine bu tür mesnetsiz haberlerin M. Necati Şaşmaz’ın yer alacağı ve bugüne dek olduğu gibi bugünden sonra da gerek yurt içinde gerekse yurt dışında adından söz ettirecek projelerin konuşulduğu bir dönemin öncesinde servis edilmesi de manidardır.

Yinelemek gerekirse sözde haber içeriğinin tümü gerçeğe aykırı olup bundan sonra yapılacak tüm yalan haberler ve ilgilileri hakkında her türlü hukuki yollara ivedi bir biçimde başvurulmaktan kaçınılmayacaktır.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Necati Şaşmaz’dan boşanma iddiası açıklaması

Necati Şaşmaz ise, boşanma iddiaları hakkında; rol almaya hazırlandığı ‘Nöbet 7/24’ öncesi bilinçli yapılan bir karalama kampanyası olduğunu söyleyerek ”İddialar asla gerçeği yansıtmıyor. Dizi öncesi bu tür karalayıcı haberlerin çıkması manidar.” dedi.

Uzun yıllar yayınlanan Kurtlar Vadisi’nde Polat Alemdar olarak rol alan Necati Şaşmaz, Nöbet 7/24 dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler