Ana SayfaKimdirNaz Frambuaz Kimdir?

İlgili Postlar

Naz Frambuaz Kimdir?

Naz Frambuaz Kimdir? Twitch’te canlı yayın yaparak oyun oynayan bir yayıncı olan Naz Frambuaz Kaç Yaşında? Naz Frambuaz Aslen Nereli? Naz Frambuaz Hangi Burç? Kısaca Naz Frambuaz biyografisi ve hakkında merak edilen soruların cevapları haberimizde.

Naz Frambuaz Kaç Yaşında? Naz Frambuaz Aslen Nereli? Naz Frambuaz Hangi Burç?

5 Ekim 1994 yılının dünyaya gelmiştir ve terazi burcudur. ancak ne aslen nereli olduğu, ne de nerede doğduğu ile ilgili hiç bir kaynakta bilgi bulunamamıştır.

Naz Frambuaz Boyu Kaç? Naz Frambuaz Kilo Kaç?

Boyu 1.65 cm, kilosu 50’dir.

Naz Frambuaz Kimdir?

İzmir Ege Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü’nden mezun olan ünlü yayıncının gerçek soyadının da Frambuaz olmadığı belirtilmektedir. Günümüz itibariyle resmi Instagram hesabındaki takipçi sayısı 131 bin civarında, Youtube kanalında ki abone sayısı ise 26,3 B.

Naz Frambuaz Instagram

Twitch ve Youtube kanalı ile paylaşımlarını sürdüren Naz Frambuaz’ın Twitch kanalında ilk girişte kanalın yetişkinlere yönelik olduğu uyarısı bulunmaktadır.

Naz Frambuaz Youtube

Snapchat’in popüler olduğun günden bu yana isminden söz ettirmekte, güzelliği, esprileri ve videoları ile ciddi takipçi sayısına sahiptir. Twitch, İnstagram, Twitter ve Youtube sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaktadır.

Günümüzde hem youtube kanalında hem de Twitch platformlarında yayınlarının sürdürmekte, bir çok büyük organizasyonun sunuculuğunu üstlenmektedir. İlk dönem Algida Boom Boom Noobstar yarışmasında sunuculuk yapmıştır.

Naz Frambuaz dövmeleri ile gündem oldu

Bir videoda 2.5 tane dövmesi olduğunu birisinin sağ kolunda, birisinin belinde, birisininde ensesinde olduğunu belirtmiştir. Ensesindeki dövmeyi sildirmeye çalıştığını ama iz kaldığını dövmeleri yaptırdığından ise pişman olduğunu belirtmiştir.

2018 yılının Ağustos ayından bu yana Twitch yayınlarını sürdüren Naz Frambuaz, yayınlarında sık sık Pubg oyunu oynamaktadır.

Sosyal medya dünyasının yanı sıra 2019 yılında oyunculuk dünyasına da giriş yapmıştır. 2019 yapım olan ve yönetmenliğini Berk Alan’ın üstlendiği Sar Başa isimli sinema filminde rol almıştır. Filmde Alper Rende, Kemal Can Parlak, Ali Biçim, Rızacan Durmuş, Bilge Su Işık ve Alparslan Özmol gibi usta oyuncular ile birlikte rol almıştır.

İnstagram, twitter gibi hesaplarından yaptığı esprili paylaşımları ile her geçen gün takipçi sayısını arttırmaktadır.

Son olarak yaşantısını İstanbul’da sürdürdüğünü belirtebiliriz.

Youtube kanalında doğum günü partisi, sabah rutini, havuzda bir gün, benimle bir gün geçirin, gezi, oyun vb. eğlence videolarını takipçileri ile paylaşıyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler