Ana SayfaDedikoduNaz Elmas'ın Sevgilisinden Boşanma Haberi!

İlgili Postlar

Naz Elmas’ın Sevgilisinden Boşanma Haberi!

Son dönemlerde ekranlarda görünmeyen Naz Elmas, uzun bir süredir iş adamı Erol Özmandıracı ile bir ilişki yaşıyordu. İkili ilişkileri hakkında tepki çekmemek için açıklama yapmamayı tercih etseler de, zaman zaman birlikte görüntülenmekten de kaçamadı. Ve sonunda gelen Naz Elmas’ın sevgilisinden boşanma haberi herkesi şaşırttı. İşte o açıklama ve ilişkiye dair detaylar…

Çapkınlıklarıyla Olay Oldu!

İş adamı Erol Özmandıracı, iş dünyasının ve sosyetenin en çapkın adamlarından biri olarak tanınıyor. Henüz evli olan Erol Özmandıracı’nın eşini ilk aldatma haberi 2015 senesinde “Cicişler” olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerle gelmişti. Gündeme damgasını vuran bu olayın ardından Özmandıracı’nın 2017 senesinde bir hostesten de çocuğu dünyaya gelmişti.

Naz Elmas’a kameralar önünde ahlaksız teklif!

Defilede Tanıştılar

Naz Elmas ve Erol Özmandıracı, 2017 senesinde davet edildikleri bir defilede tanıştı. Esra Ceyda kardeşleri ve eşini başka bir Merve Baştuğ ile aldatarak çocuk sahibi olan Özmandıracı’nın Naz Elmas’ı görür görmez aşık olduğu iddia ediliyor. Bir süre arkadaş olarak görüştükten sonra ise ikili arasında bir birliktelik başladı. Naz Elmas ise bu konuda her zaman sessiz kalmayı seçti.

Naz Elmas’ın Sevgilisinden Boşanma Haberi!

52 yaşındaki iş adamı Erol Özmandıracı geçtiğimiz hafta pilates eğitmeni eşi Ceyda Altunç’dan boşanmak istediği gerekçesiyle Beykoz Aile Mahkemesi’ne başvurdu.Bugün ilk duruşması görülen çift hakimin sulh teklifini reddederek karşılıklı olarak boşanmak istediklerini bildirdi. Ceyda Altunç ise boşanmak için hiçbir talebi olmadığını dile getirerek nafaka isteminde bulunmadı. Boşanmasının üzerine ise Erol Özmandıracı’nın sevgilisi Naz Elmas ile evleneceği söylentiler arasında yer alsa da, çift bu konu hakkında bir açıklama yapmadı.

Naz Elmas Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler