Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya Takipçilerinin Dilinde!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya Takipçilerinin Dilinde!

Yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen  Deniz Akkaya attığı son fotoğrafla herkesi şaşırttı. Takipçilerinden yorum alan Akkaya eleştirilere yanıt verdi.

Takipçilerinden Yorum Yağdı!

Son günlerde kaslı vücuduyla dikkat çeken Deniz Akkaya son paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü model Deniz Akkaya, sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden olarak, hayatından birçok anı takipçileriyle paylaşıyor. Yaptığı paylaşımlar nedeniyle Akkaya’daki hiçbir değişim takipçilerinin gözünden kaçmıyor. Akkaya’nın son hali ise takipçilerini korkuttu. Sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı görenler “senin yüzüne ne oldu” diyerek yorumlarda bulundu.  Akkaya’nın bazı takipçilerinden ünlü modele uzaylı benzetmesi geldi. Akkaya’nın estetikli ve makyajlı fotoğrafını takipçilerini yorum yağmuruna tuttu. Akkaya’nın bir takipçisi  “Senin yüzüne ne olmuş böyle ya fotoğrafı görünce irkildim” yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, “O nasıl bir kafa ya Nirvana’ya ulaşmış resmen” yorumunu yaptı.

Deniz Akkaya kimdir?

Akkaya’dan Yanıt!

Akkaya takipçilerine cevap olarak video paylaştı ve paylaştığı videonun altına şu sözleri yazdı: Bir önceki posttaki küfürbaz ve hakaret severleri bu videoya bekliyorum. Bir kadına hakaret etmek sizi bu kadar mutlu ediyor ise ne mutlu bana. Ben kendimi çok SEVİYORUM nasılsa… Değişen bir şey olmuyor yani… Video koydum ki takma göz, burun muhabbetleri nereye doğru evrilerek gidecek okumak ve çok eğlenmek istiyorum” sözlerini yazdı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler