Ana SayfaDedikoduNaz Elmas'a Aşk Torpili!

İlgili Postlar

Naz Elmas’a Aşk Torpili!

Hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olmasına rağmen uzun süredir hiçbir projede yer alamayan Nas Elmas’ın kariyerine aşkı el attı. Eylül’den beri beraber oldukları Erol Özmandıracı aşkı için ne yaptı? Olayın detayları haberimizde…

Naz Elmas Kimdir?

Naz Elmas’a Aşk Torpili! Erol Özmandıracı Naz Elmas’ın Kariyerine El Attı

Naz Elmas’a Kameralar Önünde Ahlaksız Teklif!

Hatırı sayılır bir takipçi kitlesi olmasına rağmen uzun süredir hiçbir projede yer alamayan Nas Elmas’ın sevenleri kendisini artık bir projede görmek istiyor. Son dönemlerde yer aldığı dizilerin hepsi yayından kalkan Nas Elmas’ın aşkı kendisine uğurlu geldi. Sadece dizi yada film değil reklam projelerinde de göremediğimiz Nas Elmas’a aşkı bereketli geldi.

Çapkın işadamı, iddiaya göre kendinden 16 yaş küçük sevgilisi için ünlü bir moda markasının yetkilileriyle irtibata geçti. Erol Özmandıracı’nın güzel oyuncuyu, birkaç firma yetkilisi ile de tanıştırdığı ve marka yüzü olması için de aracı olduğu iddia edildi.

Naz Elmas Sosyetede!

Naz Elmas Ev Sahibi İle Mahkemelik Mi Oldu?

Ünlü oyuncu, konuşulanlara göre 51 yaşındaki sevgilisi sayesinde geçtiğimiz ay sosyetenin de gözdesi olan ünlü bir moda markasının yüzü oldu. Markanın kış koleksiyonunun tanıtımı için objektif karşısına geçen 35 yaşındaki oyuncunun anlaşmadan da 100 bin lira kazandığı söyleniyor. Elmas’ın sosyetik işadamı sayesinde iş hayatında şansının dönmesi ise “Naz’a aşk torpili” yorumu yaptırdı. Bu arada Naz Elmas, aşkı sayesinde de pek çok davete katılarak sosyetik isimlerle dostluklar kuruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler