Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal Hakkında Bomba İddialar

İlgili Postlar

Mustafa Sandal Hakkında Bomba İddialar

Mustafa Sandal hakkında bomba iddialar geldi. Göcek’teki marinaya geçtiğimiz yıldan kalma yaklaşık 50 bin TL borcu olduğu konuşulan Musti’nin artık teknesini bağlamasına izin olmadığı söyleniyor. İşte detaylar;

Asistanıyla Aşk Yaşadı Mı?

Melis Sütşurup‘la ayrıldıktan kısa bir süre sonra adı yeni aşk dedikodularına karışan Sandal “Bekar adamım evde mi oturayım?” sözleriyle gündeme damgasını vurmuştu. Arından ünlü şarkıcının asistanıyla yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları gündeme gelmişti. İddiaların arından muhabirlere “Bakın aşk iddiaları çıkan asistanım da burada” diyerek gönderme yapan ünlü popçu kendisine sorulan aşk iddialarını “Buraya bu güzel insanlar için geldik, şimdi buranın sorusu mu bu?” yanıtıyla gülerek yanıtlamış Sandal aşk iddialarını ne reddetti, ne de kabul etmişti.

O Ses Türkiye Yarışmacısı Samet Nohut’tan Mustafa Sandal Destekli İlk Single Çalışması “Aşk Makamı”…

Mustafa Sandal’dan İlanı Aşk

Dört ay ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup bir süredir ilişkilerini gözlerden uzakta yaşıyordu. O sessizliği bozma kararı alan Sandal, yeni fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcı, fotoğrafta güneş gözlüğü takan sevgilisine “Sen yeter ki hep böyle bak!” sözlerini yazdı. Ünlü şarkıcının takipçileri, Melis Sütşurup’un gözlük taktığını belirterek; “Abi gözleri gözükmüyor ki”, “Gözlüklerden anlayamadım nasıl baktığını” şeklinde yorumlar yapıldı.

Mustafa Sandal Kimdir?

Mustafa Sandal Hakkında Bomba İddialar

Aylardır eski eşi Emina Jahovic‘e olan 26 aylık nafakasını ödemediği iddiasıyla gündemde olan Mustafa Sandal, ‘ekonomik krizde’ olduğunu bahane etmişti. Ancak Musti’nin geçtiğimiz günlerde kendisine 1.7 milyon TL’lik bir araç alması, şaşkınlık yarattı.Son dönemde birbiri ardına reklamlarda oynayan Mustafa Sandal’ın şimdi de Göcek’teki marinaya borcu olduğu iddia edildi.

D-Marin’e geçtiğimiz yıldan kalma yaklaşık 50 bin TL’lik borcu olduğu konuşulan ünlü sanatçının, buraya teknesiyle girişi ise yasaklandı. Bu arada Mustafa Sandal’la ilgili yayılan “Uçan kuşa borcu var” dedikoduları ise son dönemde iyice alevlendi.

2015 yılında eski eşi Emina’nın beğendiği yata 5 milyon dolara sahip olan ve geçtiğimiz sene bu motor yatı satıp kendisine yelkenli alan Mustafa Sandal, iddialara göre kaptanının maaşını da uzun süre ödemedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler