Ana SayfaDedikoduHayal Köseoğlu Nefes Kesti

İlgili Postlar

Hayal Köseoğlu Nefes Kesti

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Açelya karakterini canlandırdığı dizinin final yapmasıyla birlikte tatile çıkan Hayal Köseoğlu pembe bikinisiyle ayna karşısında poz verdi. Hayal Köseoğlu nefes kesti. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı;

İmajımın Erotize Edilmesini İzledim

Şu sıralar Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterini canlandıran Hayal Köseoğlu iç çamaşırlı fotoğrafını paylaşarak sitem etti. Köseoğlu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun! Kontrolü geri alacağız” dedi.Hayal Köseoğlu paylaşımına şu notu ekledi; Geçen sene yaşadıklarımdan biraz bahsetmek istiyorum. Geçen sene neredeyse her sabah uyandığımda “Hayal Köseoğlu yürekleri hoplattı!” başlığı altında 15 yaşından beri ettiğim dansın, fotoğraf çekimlerinde verdiğim pozların, arkadaşlarımla, ailemle sahilde çektirdiğim bikinili fotoğrafların, kısacası bedenimin seksüalize edilmesini, imajımın erotize edilmesini izledim.

Korkmayın Isırmaz

Bedenimdeki avantajların ve dezavantajların magazin tarafından nasıl kullanılabileceğini de çok iyi biliyorum. Mesela bu sene pandemideki aldığım kilolarla sahilde çekilen fotoğraflar da çok travmatik olmasına rağmen o yüzden bana o kadar dokunmadı. Çocukluğumdan beri yerli/yabancı magazinde kadınların bedenlerinin eğlence malzemesi olarak kullanılmasına binlerce kez şahit oldum. Ya seksüalize edilir ya da seks çağrıştıramayacak kadar kusurlu olduğu için alaşağı edilir. Bunu anlayabiliyorum.

Başrolünde oynadığım film yurtdışından ödülle döndüğü gün sabah kalkıp gördüğüm haberin “Dekolteli fotoğraflarıyla yürek hoplattı” olması da problem değil. Veya geçen sene 4 filmde, 1 reyting rekortmeni dizide, 1 oyunda oynayıp, 2 milyon dinlenen bir şarkı çıkarmama rağmen, bir yan karakter olarak twitter’da tt olmama rağmen bana her röportajda sorulan ilk sorunun direk dansı olmasını da anlayabiliyorum. Ama en anlayamadığım şey, herkes bedenimi istediği gibi kullanırken benim kullanmamın yasak olması. Tepedeki biri karar verdiği anda benim bedenime istediği manşeti atabilir, gizlice fotoğraflarımı çekip üzerimden istediği haberciliği yapar ama ben istediğim fotoğrafı koyamam öyle mi? İşte buna yokum sevgili dünya. Korkmayın ısırmaz.

Hayal Köseoğlu Selülit Yorumlarını Böyle Ti’ye Aldı

Hayal Köseoğlu Nefes Kesti

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, ‘Açelya’ karakterini canlandırdığı dizinin final vermesinin ardından yaz sezonunu açtı.

Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, ayna karşısında pembe bikinisiyle poz verip “Biraz da yaptığımız sporların pirimleri yapılmasın mı?” notu ile paylaştı.

Hayal Köseoğlu geçtiğimiz gün de havuz başındaki pozlarını “Yaşasın kusurlar, yaşasın gamzeler, yaşasın kadın bedeni…” notuyla yayınlamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler