Ana SayfaDedikoduMustafa Ceceli Nişanda Sevgilisi Selin İmer'i Azarladı

İlgili Postlar

Mustafa Ceceli Nişanda Sevgilisi Selin İmer’i Azarladı

Mustafa Ceceli Nişanda Sevgilisi Selin İmer’i Azarladı

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli 29 Haziran’da sevgilisi Selin İmer ile nişanlandı. Nişan sırasında gazetecileri görünce kriz çıkaran Ceceli, Selin İmer’i azarladı.

Ceceli, 29 Haziran’da ailesiyle birlikte Selin İmer’in evini ziyarette bulundu. Fakat bu tarihte, aynı saatlerde Burak Özçivit ve Fahriye Evcen düğünü ile Alişan ve Eda Erol nişanında gerçekleşmesi akıllara “dikkat çekmemek için özellikle bu tarihi mi seçti” sorusunu getirdi.

9 yıllık eşi Sinem Gedik’ten tek celsede boşanıp, Selin İmer’e olan aşkını ilan eden Mustafa Ceceli, zor günler geçiren eleştireye maruz kalan çift bu aşkı resmiyete dökmek için ilk adımı attı. Mustafa Ceceli anne-babası Ayşe-Bekir Ceceli ile 29 Haziran Cuma akşamı kız istemeye gitti. Fakat anı saatler içinde  Burak Özçivit ve Fahriye Evcen düğünü ile Alişan ve Eda Erol nişanının olması bilerek o günü tercih ettiği doğrultusunda yorumlandı. Selin İmer’in annesi Canan İmer’in evindeki törende nişan yüzükleri de takıldı. Mustafa Ceceli çıkışta çok gerildi.

SEVGİLİSİNİ AZARLADI

Oysaki Mustafa Ceceli basına yakalanmamak için Fahriye Evcen- Burak Özçivit’in düğünü, Eda Erol- Alişan çiftinin nişanının olduğu akşamı, yani 29 Haziran Perşembe’yi özellikle seçmişti. Uçankuş kameralarını karşısında görünce “Kim haber veriyor bunlara?” diye bağırdı. Nişanlısı Selin İmer’e “Sen mi çağırdın basını?” diye çıkıştı. Selin İmer de sitenin güvenliğini azarladı.

 

 

Mustafa Ceceli Nişanda Sevgilisi Selin İmer'i Azarladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler