Ana SayfaÜnlülerHakan Altun'dan Samimi İtiraf: Manikür Yaptırıyorum

İlgili Postlar

Hakan Altun’dan Samimi İtiraf: Manikür Yaptırıyorum

Türk müziğinin en önemli isimlerinden birisi olarak görülen Hakan Altun geçtiğimiz günlerde özel bir programa konuk oldu.

Emre Saygı tarafından sunulan programın konuğu olan Hakan Altun, özellikle hayatı, müzik dünyası ile ilgili değerlendirmeler yaptı. Yeni bir albüm çıkararak Türkiye’de müzik dünyasının konuşulan isimlerinden birisi olan Hakan Altun, Konu Aşk adını verdiği albümü ile ilgili de hikayesini anlattı.

Hakan Altun Neden Güler Yüzlü?

Özellikle güler yüzlü olmanın insan hayatında çok önemli olduğunu ve her zaman kapılar açacağını belirten başarılı sanatçı, bu yüzden her zaman güler yüzlü olmaya çalıştığını ifade etti. Özellikle aşktan dolayı yaşadığı sıkıntıları şarkılarla ifade ederek atlattığını ve böylece depresyon gibi özel dönemleri de yaşamadığını söyleyen şarkıcı, aşka düşkün olduğunu itiraf etti. Özellikle müziğin ve şarkıların hayatında büyük bir yer edindiğini söyleyerek müziğe verdiği önemi dile getiren Hakan Altun, şarkı sözü aklına geldiği zaman kesinlikle uyuyamadığını ve saat kaç olursa olsun her zaman kaydettiğini söyledi.

Beyin Ameliyatı Hayatını Değiştirdi

Zor bir hastalıktan kurtulan Hakan Altun, beyin ameliyatı hikayesini de anlattı. Özellikle zorlu bir ameliyat geçirdiğini söyleyen sanatçı, ameliyat sonrasındaki değişiklikleri ifade etti. Ameliyat öncesinde çok az uyuduğunu ve uykuya ihtiyacı olmadığını belirten Hakan Altun, ameliyat sonrasında uyku sürecinde de değişikliklerin olduğunu söyledi. Özellikle daha fazla uyumaya başladığını ve kendisine daha fazla dikkat ettiğini söyleyen sanatçı, ameliyat ile birlikte hayatında yeni bir dönemin başladığını ifade etti.

“Şef Olabilirdim”

Özellikle programda izleyenlerin sorularına da yer verilirken bir izleyenin sorduğu soruya verdiği yanıt ile Hakan Altun farklı bir özelliğini ön plana çıkardı. Şarkı sözü yazmaması halinde orkestra şefi olabileceğini söyleyen Hakan Altun, müzik dışında herhangi bir sektörden para kazanamayacağına inandığını da ifade etti.

Emekli Olunca Ne Yapacak?

Emeklilik dönemi ile ilgili gelen bir soruyu da yanıtlayan Hakan Altun emekli olması halinde sessiz bir yerde stüdyo kuracağını ve burada hayatını devam ettireceğini söyledi. Sanatçının emekli olduktan sonra dahi müzik ile kopmayacağını ifade etmesi, müziğe ne kadar güçlü bir sevgi ile bağlı olduğunu gösterdi.

“Manikür Yaptırıyorum”

Çok farklı enstrümanlar çalan ve bu nedenle de el bakımına her zaman dikkat etmek zorunda olduğunu söyleyen Hakan Altun, 13 yaşından itibaren özel bir alışkanlığı olduğunu söyledi. Manikür yaptırdığını söyleyerek oldukça dikkat çeken sanatçı, 13 yaşından itibaren her zaman manikür yaptırdığını ve el bakımına çok önem verdiğini söyledi.

Programda yaptığı bu açıklamaları ile oldukça dikkat çeken başarılı sanatçı, özellikle sosyal medyanın kendisini konuşmasını sağladı. Yeni çıkardığı albümüyle yine müzik listelerine girmeyi başaran sanatçının, önümüzdeki günlerde albümündeki farklı şarkılar ile yine gündemde yer alması ve çok dinlenmesi bekleniyor. Hakan Altun, albüm çalışmalarından emin olduğu gibi sevenlerinin yeniden yeni albümü beğeneceğine inandığını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler