Ana SayfaÜnlülerHülya Koçyiğit Kanser Dönemini Anlattı

İlgili Postlar

Hülya Koçyiğit Kanser Dönemini Anlattı

Akciğer kanserine yakalanan ve bu nedenle geçtiğimiz dönemlerde Amerika Birleşik Devletleri’nde zorlu bir operasyon geçiren Hülya Koçyiğit, kanser dönemi ile ilgili yaşadıklarını anlattı.

Türk sinemasının en önemli isimlerinden birisi olan ve hala büyük bir seven kitlesi bulunan Hülya Koçyiğit, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile milyonlarca sevenini büyük bir üzüntüye boğmuştu. Özellikle kanser olduğunu söyleyerek sağlık durumu hakkında bilgilendirme yapan Hülya Koçyiğit, kanser nedeniyle ameliyat olacağını duyurmuştu. Bu haberlerin Türkiye’de yer almaya başlamasının ardından özellikle sosyal medyada Hülya Koçyiğit için destek mesajları gönderilirken, operasyonların başarılı geçmesi tüm sevenlerinde büyük bir sevinç yarattı.

Hülya Koçyiğit Zorlu Günleri Atlattı

Ameliyat günleri ile ilgili değerlendirmeler yapan ve yaşadığı duyguları aktaran Hülya Koçyiğit, tüm hayatı boyunca hiçbir zaman ameliyat olmadığını ve bu nedenle de ameliyat öncesinde çok büyük korku yaşadığını söyledi. Ameliyathaneden sağ çıkamayacağını sürekli düşündüğünü ve bunun tedirginliğini yaşayan oyuncu, hastaneden çıktıktan sonra ise  büyük bir sevinç yaşadığını ve ameliyat fobisini yenebildiğini ifade etti.

Yaptığı açıklamalarda ve verdiği röportajlarda her zaman samimi ve içten olmayı tercih eden oyuncu, verdiği son röportaj da yine benzer bir tutum sergiledi. Ailesi ve sevenlerinin dualarıyla sağlığına kavuştuğunu söyleyerek herkese çok teşekkür eden Hülya Koçyiğit, şu anda sağlığını kazanmış durumda. Özellikle sağlığının sürekli takip altında olduğunu ve kanser olduğunun söylenmesi üzerine büyük bir şok yaşadığını söyleyen Hülya Koçyiğit, ciğerlerinde nodül olduğunun uzun zamandan beri bilindiğini fakat kanser başlangıcını çok kısa bir süre öncesinde öğrendiğini ifade etti.

Erken Teşhis Hayat Kurtardı

Hülya Koçyiğit, yaptığı açıklamalarda özellikle kanser ile ilgili önemli mesajlar verdi. Sağlığına kavuşmasındaki en önemli etkenin erken teşhis olduğunu söyleyen Koçyiğit, kemoterapi dahi görmeden kanserden kurtulabildiğini ifade etti. “Ben örnek olurum ve insanlar inşallah tedavilerini ihmal etmezler.” diyen başarılı oyuncu herkese sağlık kontrollerinin ne kadar önemli olduğunu da anlattı.

Çoğu kişinin kanser teşhis konacak diye doktor kontrollerinden korktuğunu ve kontrolleri aksattığını belirten usta oyuncu, yaşanacak sorunların bu nedenle daha da büyüdüğünü ve tedavinin zorlaştığını ifade etti.

“Sevenlerin Desteği Beni Güçlendirdi”

Özellikle hasta olduğunun duyulması ile birlikte sosyal medya üzerinden kendisine gönderilen mesajları gördüğünde çok büyük sevinç duyduğunu söyleyen Hülya Koçyiğit, hastalık sürecinde herkese sevgi göstermesinin ve yakınlaşmasının kendisini daha da güçlendirdiğini ve hastalığı böylece yenebildiğini ifade etti. Normal hayatında çok duygusal bir insan olduğunu ve daha çok iyi olayların dramatik yönlerini görmeyi tercih ettiğini belirten oyuncu, bu kanser ve ameliyat sürecinde de benzer bir süreç yaşadığını fakat özellikle edilen dualar sayesinde her şeyin çok kolay bir şekilde geçildiğini, sürecin atlatıldığını ifade etti.

Hülya Koçyiğit, yaptığı bu açıklamalar ile oldukça dikkat çekti. Özellikle röportaj gazetelerde yayınlandıktan sonra sosyal medyada geniş bir yer buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler