Ana SayfaDedikoduKerem Sürpriz Yaptı Serenay Öptü!

İlgili Postlar

Kerem Sürpriz Yaptı Serenay Öptü!

Kerem Sürpriz Yaptı Serenay Öptü!

Geçen gün Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğün töreninde giydiği dekolteli elbise ile düğüne damga vuran Serenay Sarıkaya 26 yaşına girdi. Serenay Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin’in yaptığı sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamadı.

Bodrum’da teknede tatil yapan ‘Fi’ dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya 26 yaşına bastı. Kerem Bürsin doğum günü sürprizi olarak sevgilisinin annesi Ümran Sarıkaya’yı İstanbul’dan getirtti. Serenay sevgilisinin bu sürprizi karşısında sevgilisini öpücüklere boğdu.

Serenay Sarıkaya ile oyuncu sevgilisi Kerem Bürsin, Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftinin düğününden sonra tatil için Bodrum’a gitti. Muğla’nın Milas Havalimanı’na giden ikiliyi arkadaşları karşıladı ve daha sonra hep beraber hafta sonununu geçirecekleri Bodrum’a doğru yola çıktılar.Yakın arkadaşı olan oyuncu Yasemin Özilhan ile aynı yerde tatil yapan Sarıkaya, tatilden ilk karesini Instagram sayfasından paylaştı ve altına “Tatil bizim işimiz” notunu düştü. Doğum günü kızı olan Serenay Sarıkaya’yı güzel bir sürpriz bekliyordu. Bürsin, Serenay’ın İstanbul’daki annesi Ümran Sarıkaya’yı, habersiz Bodrum’a getirtti. Havaalanından alıp botla tekneye kadar eşlik etti. Serenay Sarıkaya karşısında annesini görünce “İnanamıyorum anneciğim” deyip bağırdı, ağladı ve çok mutlu olduğu her halinden belli oldu.

 

Öpücük Yağmuru

Uzun süre annesine sarılan ve hasret gideren oyuncu, daha sonra Bürsin’i öpücük yağmuruna tuttu. Sohbet edip, öğle yemeği yiyen ekip, ardından denizin tadını çıkardı. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Sarıkaya,

sadece serinlemek için suya girdi. Beş dakika yüzen oyuncu, günü annesinin ve sevdiğinin yanında değerlendirmeyi tercih etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler