Ana SayfaÜnlülerBahar Candan "Murat Boz ve Eser Yenenler Reklam Yaptı"

İlgili Postlar

Bahar Candan “Murat Boz ve Eser Yenenler Reklam Yaptı”

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Bahar Candan, Murat Boz ve Eser Yenenler ile ilgili yaptığı açıklamalarla yeniden gündemde yer aldı. Eser Yenenler’in evinde yapılan bir partiye katılan ve özellikle Murat Boz ve Eser Yenenler ile aynı evde bulunması nedeniyle bir dönem oldukça konuşulan Bahar Candan, iki isim için oldukça iddialı ithamlarda bulundu.

Bahar Candan Moda Programında Tanındı

TV8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programı ile tanınan ve farklı yapısı ile kısa süre içerisinde dikkat çekerek sosyal medyada yüksek takipçi sayısına ulaşan ünlü isim, Aslı Enver ile Murat Boz’un ayrılmasındaki en önemli isimlerden birisi olarak görülmüştü.

Geçtiğimiz günlerde özel bir gazeteye röportaj veren Bahar Candan, yaşananlar ile ilgili hala iddialı olduğu gibi Murat Boz ve Eser Yenenler’e yönelik çok önemli ifadeler kullandı. Özellikle kendisi hakkında gündemde yer alan iddiaları hiç bir şekilde kabul etmeyen Bahar Candan, belirtildiği gibi şımarık birisi olmadığını söyledi. Kimseye kötülük yapacak bir yapısının olmadığını ifade ederek Murat Boz ile ilgili gündemdeki yer alan haberleri yalanlayan ve hiçbir şekilde katılmayan Bahar Candan, Hukuk Fakültesi’nde okuduğunu ve özellikle çok ünlü bir avukat olabilmek adına çabaladığını söyledi.

“Hep Adil Olmaya Çalıştım”

Gelecekteki mesleğin için her zaman adil olmaya çalıştığını da söyleyen Bahar Candan, kendisini tanıyan herkesin kendisinin bu konuda ne kadar haklı olduğunu bildiğini söyledi.

Sevgilisi Olmamış

Bugüne kadar kimseyle bir ilişki içerisinde olmadığını söyleyerek oldukça dikkat çeken Candan, evdeki parti ile ilgili de gündemde yer alan iddiaları değerlendirdi. Özellikle Murat Boz ve Eser Yenenler ile aralarında hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Candan, Murat Boz ve Eser Yenenler’in reklam yaptığını ve olayların bu noktaya geldiğini söyledi. Kendisinin hiçbir şekilde yalan söylemeyeceğini de belirterek bu konuda kendisini ön plana çıkarmak isteyen Candan, yaptığı Bu açıklamalar ile birlikte Murat Boz ve Eser Yenenler’in de zan altında kalmasına neden oldu. Özellikle bu açıklamalarının ardından ünlü isimlerin bu iddialara nasıl yanıt vereceği ve neler söyleyeceği merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler