Ana SayfaDedikoduMurat Yıldırım ve eşi İmane El Bani, Sevgililer Günü yolculuğuna çıktı

İlgili Postlar

Murat Yıldırım ve eşi İmane El Bani, Sevgililer Günü yolculuğuna çıktı

Geçtiğimiz haftalarda görkemli bir düğün töreni ile hayatlarını birleştiren çiçeği burnunda çift Murat Yıldırım ile eşi İmane El Bani, Sevgililer Günü’nü kutlamak için yolculuğa çıktı. Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan El Bani, “Aşkımla el ele cennete uçuyorum” yazdı. Detaylar haberimizde…

Yakışıklılığı ve başarılı performansı sayesinde ekranların aranan yüzü olan ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda günlerce konuşulan son derece görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdiği eşi İmane El Bani ile Sevgililer Günü yolculuğuna çıktı.

Sevgililer Günü yolculuğuna çıktılar…

Henüz evlenmeden önceden beri magazin gündeminden bir türlü düşmeyen çiçeği burnunda evli çift, bu defa da romantik yolculukları ile gündemde. 2008 yılında Fas güzeli seçilen İmane El Bani, eşi Murat Yıldırım ile uçakta yolculuk ederken çekildikleri bir pozu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. El Bani paylaşımına, “Her zaman gülümseyen aşkımla, cennete uçuyorum.” notunu düştü.

İşte o paylaşım…

Arkadaşlarının evinde kaldıkları yönündeki haberler ile gündeme gelmişlerdi…

Murat Yıldırım ve eşi İmane El Bani, geçtiğimiz günlerde evlendikten sonra arkadaşlarının evinde kaldıkları yönündeki dedikodular ile gündeme gelmişlerdi. Çok geçmeden Murat Yıldırım’dan konu ile ilgili bir açıklama gelmiş, ünlü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden “Öyle bir şey yok haber asılsız.” diye bir açıklama yapmıştı. Ünlü çift, gösterişli düğünleri ile de çok konuşulmuştu.

Murat Yıldırım kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler