Ana SayfaDedikoduEbru Gündeş'ten eşi Reza Zarrab'a sevgililer günü mesajı

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’ten eşi Reza Zarrab’a sevgililer günü mesajı

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videonun bir bölümünde tutuklu eşi Reza Zarrab’a mesajı gönderdi. Gündeş, şarkının bir bölümünde “sevdik” dedi ve eşine Sevgililer Günü mesajı yolladı. İşte detaylar…

14 Şubat Sevgililer Günü için takipçilerine sosyal medya hesabı üzerinden bir sürpriz yapan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, eşi Reza Zarrab’a da mesaj gönderdi. Konser provalarından bir video yayınlayan ünlü şarkıcı, merhum sanatçı Müslüm Gürses’in “Hangimiz Sevmedik” isimli şarkısını seslendirdi. Son derece keyifli halleri ile dikkat çeken Ebru Gündeş, şarkının bir bölümünde “sevdik” dedi ve özel bir mesaj gönderdi.

Eşi Reza Zarrab’a mesaj gönderdi…

Ebru Gündeş’in bu yorumu, Amerika’da tutuklu bulunan eşi Reza Zarrab’a Sevgililer Günü mesajı gönderdiği şeklinde yorumlandı.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab çifti, 11 Şubat 2010 tarihinde evlenmişlerdi. Evliliklerinden bir de kız çocukları dünyaya geldi. İran asıllı Türk vatandaşı  Reza Zarrab,  22 Mart 2016 tarihinden bu yana Amerika’da tutuklu bulunuyor. Çift, bir süre önce boşanma kararı almıştı. Ancak, sonrasında barıştılar.

Ebru Gündeş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler