Ana SayfaDedikoduMurat Yıldırım Baba Oldu

İlgili Postlar

Murat Yıldırım Baba Oldu

2016 yılında Faslı Imane Elbani ile nikâh masasına oturan Murat Yıldırım baba oldu. Güzel haberi sosyal medya hesabından duyuran oyuncu, eşinin karnı burnunda fotoğraflarını paylaştı.

Bebek Bekledikleri Duyuldu…

Usta gazeteci Birsen Altuntaş ‘ın hazırlamış olduğu özel haberine göre; Faslı güzel oyuncu Iman Elbani ‘nin hamile olduğu konuşuluyor. Geçtiğimiz dönemlerde bebek konusunda tatsız zamanlar geçiren ünlü çift, şimdilik bebek haberilerni gizli tutulduğu düşünülüyor…

“Iman ‘a İkinci Görüşümde Evlenme Teklif Ettim”

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, Iman Elbani ‘ye olan aşkını şu sözlerle itiraf etmişti;

“Iman ‘a ikinci görüşümde evlenme teklif ettim. Bu anlatılacak bir şey değil. Yaşarsın, hissedersin, yıllarca tanıyor gibi sohbet edersin… Benim de hayatımda bir kere oldu.”

Murat Yıldırım Kimdir?

Iman Elbani Kimdir?

Daha Öncesindeki Düşük İkiliyi Üzmüştü…

Öte yandan Iman Elbani, 2017 ve 2020 senelerinde hamile kalmış fakat sağlık sorunları sebebiyle gebelik düşük ile sonuçlanmıştı. Dolayısıyla nazardan da korkan ikili, bu sürpriz haberi şimdilik yakın çevresiyle paylaşdığı düşünülüyor…

Murat Yıldırım ‘Kim Milyoner Olmak İster’den Neden Ayrıldı

Murat Yıldırım Baba Oldu

Şimdilerde ‘Teşkilat’ dizisinde rol alan Murat Yıldırım ile eşi Imane Elbani, 2019 yılında bir bebeklerini dünyaya gelmeden kaybetmişti. Geçtiğimiz temmuz ayında çocuk heyecanı yaşadıkları öğrenilen ünlü çift, ilk bebeklerini kucaklarına aldı.

Ünlü oyuncu, Instagram’da yayınladığı eşinin karnı burnunda fotoğrafların altına, “Hepinize çok teşekkür ederim. Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz. Sonunda kızımız Miray dünyaya geldi. Çok mutluyuz” mesajını yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler