Ana SayfaÜnlülerMurat Özdemir'i Komşuları Anlattı!

İlgili Postlar

Murat Özdemir’i Komşuları Anlattı!

Murat Özdemir’i komşuları anlattı! Papağanına işkence yaptığı video ile tüm Türkiye’den tepki toplayan eski MasterChef yarışmacısı Murat Özdemir’in komşuları, onu anlattı? Olaydan sonra gözaltına alınan ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilen Özdemir’in komşuları, kendisinin garip bir insan olduğunu iddia ederek neler söylediler? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Emel Müftüoğlu Murat Özdemir Açıklamasının Ardından Yeni Bir Açıklama Yaptı!

Murat Özdemir’i komşuları anlattı!

Murat Özdemir’i komşuları anlattı! Yemekteyiz ve MasterChef yarışmalarıyla tanınan Murat Özdemir’in, papağanına iskence yaptığı videoyu sosyal medya hesabından yayınlaması tüm Türkiye’de şok etkisi yarattı.

Papağanına işkence yapan Murat Özdemir, akıl hastanesine sevk edildi.
Papağanına işkence yapan Murat Özdemir, akıl hastanesine sevk edildi.

Murat Özdemir’in İşkencesine Maruz Kalan Papağan Öldü!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildi

Papağanına yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabında yayınlamasının ardından gözaltına alınan ve akli dengesinin yerinde olup olmadığı anlaşılması için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilen Özdemir’in komşuları, eski yarışmacı hakkında oldukça dikkat çekici açıklamalar yaptı.

MasterChef Murat Özdemir Kimdir?

“Suratsız bir tip olduğu için kimse kendisiyle muhatap olmazdı”

Murat Özdemir’in taşkınlık yapmasından korktukları için isimlerinin gizli tutulmasını isteyen komşuları; Daha önce de garip bir insandı. Suratsız bir tip olduğu için kimse kendisiyle muhatap olmazdı. Ama yarışmadan sonra garipleşmeye başladı” diyerek, Özdemir’in şöhreti kaldıramadığını söylediler.

Olaydan sonra Özdemir’in annesi torununu da alıp Samsun’a gitmiş!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrol altına alındıktan sonra Murat Özdemir’in annesinin torununu da yanına alarak Samsun’a gittiğini söyleyen komşuları, Özdemir’in annesi ile birlikte yıllar önce Ortaköy’deki mahalleden ayrıldığını ve yaklaşık bir sene önce geri döndüklerini anlattılar.

Murat Özdemir şöhreti kaldıramadı!

Murat Özdemir’in ruh hali hakkında, “Daha önce de garip bir insandı. Suratsız bir tip olduğu için kimse kendisiyle muhatap olmazdı. Ama yarışmadan sonra garipleşmeye başladı. Yarışmadan önce tartıştığı insanlar olurdu ama bu kadar büyük taşkınlığı olmamıştı” şeklinde açıklama yapan komşuları, Özdemir’in taşkınlık yapmasından korktuklarını ifade ettiler.

Murat Özdemir’in şöhreti kaldıramadığını belirten komşular, kendisinin katıldığı yarışmadan sonra saçmalamaya başladığını iddia ettiler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler