Ana SayfaDedikoduMurat Övünç'e Tuğba Ekinci'den Destek

İlgili Postlar

Murat Övünç’e Tuğba Ekinci’den Destek

Kadınlar hakkında söylediği sözlerden dolayı Yeşim Salkım’dan tepki alan ve Salkım’a cinsiyetçi küfür ettiği için tepki çeken fenomen Murat Övüç’e Tuğba Ekinci’den destek geldi. Sosyal medyanın gündemine oturan olay daha uzun bir süre konuşulacak gibi duruyor. İşte yankı uyandıran olayın detayları;

Kadınlar Tarafından Kovuldu

Yeşim Salkım’a sahnede cinsiyetçi küfürler sarf etti. Kısa sürede tepkilerin odağında olan Övüç’e ilk destek Tuğba Ekinci’den geldi. Geçmişte kadınlar hakkında söyledikleri yüzünden önceki gün Bodrum’da kadınlar tarafından yapılan eylemden kovulan Murat Övünç tartışmada bir kadına “Cahil” dedi. Olaydan bir kaç saat sonra Hande Yener, İzel, Nilüfer ve Ebru Gündeş gibi ünlü isimlere şarkılarını veren Altan Çetin ile Yazdığım, Hadi Hadi ve Çalkala gibi şarkılar Murat Övünç’ün söylemesinin sanatçılar tarafından yasaklandığı öğrenildi.

Murat Övünç’ten Sahte Çiçekler!

Yeşim Salkım’dan Sert Tepki

Yeşim Salkım, Övünç’ün kadınlar hakkındaki sözlerine “Eğer haddini aşıp da bize kadınlığı öğretmeye kalkarsan seni o takip eden ve arkanda olduğunu zannettiğin kadınlar da kurtaramaz. Sen ve senin gibiler bu ülke de kadının yerini konumlandıracak en son insanlarsınız. ‘Kadın erkeğin bir adım gerisindedir’ gibi kullandığın basiretsiz ve çirkin sözlerin yüzünden ve sen ve senin gibi maalesef toplumu yanlış yönlendirenler yüzünden bugün bir genç bir kadın daha varilden ceset torbasına kondu. Haddinizi bilin” yanıtını vermişti.

Yeşim Salkım Kimdir?

Yeşim Salkım Şikayetçi Oldu

Murat Övünç’ün kendisine sahnede küfür ettiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Yeşim Salkım Övünç’ten şikayetçi olacağını açıkladı. Bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Övünç “, “Yorum sizin… ‘Nerede mağdur kadın var, ben yanındayım’ diyen bu zavallı sizlere emanet. Ben çok şükür hiç o ağzına aldığı küfürle anılmadım. Şimdi Murat Övüç keşke o ağzından çıkanı duysan. Unutma kontrolsüz güç güç değildir. Bu ülke çok gördü. Senin gibileri yok oldular; yazık sana” dedi.

Murat Övünç Kimdir?

Murat Övünç’e Tuğba Ekinci’den Destek

Sosyal medyada son dönemlerde pek çok ismin sert bir dille eleştirdiği fenomene ilk destek şarkıcı Tuğba Ekinci‘den geldi. Övüç ile olan fotoğrafını paylaşan Ekinci, “O bizim neşemiz çok üzülüyor. Sapıkları ve kötü insanları savunacağını nasıl anlarsınız. Normal kadın erkek ilişkisi için söyledikleriyle ne alakası var, kadına şiddette bulunan aciz insanlarla. Çok üzülüyor ve ağlıyor” notunu düştü. Ekinci’nin bu tutumuyla sosyal medyada “Gündeme gelmeye çalışıyor” eleştirileri aldı.

Tuğba Ekinci Kimdir?

Tuğba Ekinci'den Murat Övünç Paylaşımı
Tuğba Ekinci’den Murat Övünç Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler