Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç ve Sitare Akbaş Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş Ayrıldı Mı?

Bir süre önce Hande Erçel’in eski rol arkadaşı Sitare Akbaş’la mutlu bir ilişkiye yelken açan Murat Dalkılıç’ın evleneceği söyleniyordu. Düğün hazırlıklarına bağladıkları iddia edilen çift hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş ayrıldı mı? İşte detaylar;

Murat Dalkılıç Gönlünü Hande’nin Arkadaşına Kaptırdı

Geçtiğimiz sene oyuncu Hande Erçel’den ayrılan popçu Murat Dalkılıç’ın özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atılmış ve adı  Erçel’in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile anılmaya başlanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda Yalıkavak Miya Beach’te sezonun ilk konserini veren popçu haakında konser öncesinde yeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları dilden dile dolaştı. İddialara göre konseri izleyenler arasında oyuncu Sitare Akbaş’ın da olması ve ünlü oyuncunun tüm gün Dalkılıç’la göz göze şarkılar söylemesi aralarında büyük bir aşk alevledi.

Ancak ne Dalkılıç ne de Akbaş ilişki iddiaları hakkında bir açıklama yapmamıştı.

Murat Dalkılıç’tan Merve Boluğur Açıklaması

Murat Dalkılıç Sitare Akbaş’la Evleniyor

Dalkılıç’ın kalbini Sitare Akbaş’ın çeldiği söylentileri tüm hızıyla devam ediyordu. Hatta ikilinin yaklaşık 3 aydır gizli saklı yaşadıkları gündeme gelmişti. Dalkılıç ve Akbaş konu hakkında sessiz kalsalarda Dalkılıç’ın Çeşme konserinde Akbaş, aşkını en önden izlerken objektiflere takılmıştı.

Dalkılıç sorulan sorular karşısında tepki göstermiş ama aşk haberlerini yalanlamamıştı. İkilinin ilişkisi mutlu bir şekilde devam ediyor derken evlenecekleri iddiası gündeme damgasını vurdu.

Bu planını birkaç yakınıyla da paylaşan Dalkılıç’ın, arkadaşlarından gelen “Acele etme birbirinizi iyice tanıyın” tavsiyelerini ise kulakardı ettği ve yıllardır baba olmayı çok istediğini söylediği yakın zamanda da Akbaş’a evlenme teklif edeceği aktarılmıştı.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Murat Dalkılıç ve Sitare Akbaş Ayrıldı Mı?

Ancak bugün öğrenilene göre ikili bir süre önce yollarını ayırmış. Dün bir gece mekanınından çıkarken görüntülenen Murat Dalkılıç muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorduğu soruya “Hızlı başlayan ilişkisi hızlı bitti” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler