Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç Sitare Akbaş'la Evleniyor

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç Sitare Akbaş’la Evleniyor

Murat Dalkılıç Sitare Akbaş’la evleniyor. Şarkıcı Murat Dalkılıç, kalbini eski sevgilisi Hande Erçel’in arkadaşı olan Sitare Akbaş’a kaptırdı. İddialara göre yaklaşık 3 aydır birlikte olan çift, evlilik planları yapmaya başladı. İşte detaylar;

Murat Dalkılıç Acun Ilıcalı’yı Sildi

Hande Erçel ve Kerem Bursin’e dair aşk dedikoduları gittikçe güçlenmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olan Murat Dalkılıç, Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in O Ses Türkiye yarışmasına beraber katılmasıyla Ilıcalı’ya karşı tavır aldı. Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabı Instagram’da Hande Erçel’in ardından Acun Ilıcalı’yı da sildi.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Murat Dalkılıç Gönlünü Hande’nin Arkadaşına Kaptırdı

Geçtiğimiz yıl oyuncu Hande Erçel’den ayrılan popçu Murat Dalkılıç’ın özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Dalkılıç’ın adı şimdilerde Erçel’in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile anılıyor.

Geçtiğimiz gün Yalıkavak Miya Beach’te sezonun ilk konserini veren popçu, konser öncesinde yeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları dilden dile dolaştı.

Takvim’den Doğan Savaş’ın haberine göre; konseri izleyenler arasında oyuncu Sitare Akbaş’ın da olması ve ünlü oyuncunun tüm gün Dalkılıç’la göz göze şarkılar söylemesi aşk iddialarını alevlendirdi.

Kısa bir süre önce ilişkinin startını veren popçu, şimdilik dedikodulara sessiz kalmayı tercih etti.

Murat Dalkılıç’tan Merve Boluğur Açıklaması

Murat Dalkılıç Sitare Akbaş’la Evleniyor

Dalkılıç’ın kalbini çelen güzel ise Hande Erçel’in de arkadaşı olan oyuncu Sitare Akbaş. İkilinin yaklaşık 3 aydır gizli saklı yaşadıkları aşklarını ilk kez Takvim duyurmuştu.

İkili, konu hakkında sessiz kalsa da geçtiğimiz günlerde popçunun Çeşme konserinde Akbaş, aşkını en önden izlerken objektiflere takılmıştı.

Geçtiğimiz gün de sorulan aşk haberlerini yalanlamadan anlamsız bir şekilde tepki gösteren Dalkılıç’ın, Sitare Akbaş’la evlililk planları yaptığı öğrenildi.

Bu planını birkaç yakınıyla da paylaşan popçu, arkadaşlarından gelen “Acele etme birbirinizi iyice tanıyın” tavsiyelerini ise kulakardı etti. Popçunun çok yakın çevresinden edinilen bilgiye göre yıllardır baba olmayı çok istediğini söyleyen Murat Dalkılıç, Sitare Akbaş’a yakın zamanda evlilik teklifi yapacak.

Bu arada Dalkılıç’ın eski aşkı Hande Erçel’le şimdiki sevgilisi Sitare Akbaş, bir dönem aynı dizi de rol almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler