Ana SayfaDedikoduİrem Helvacıoğlu'nu Görenler Tanıyamadı

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu’nu Görenler Tanıyamadı

Baş Belası’nın İpek’i İrem Helvacıoğlu’nun son halini görenler gözlerine inanamadı. Helvacıoğlu iğne ipliğe döndü. İrem Helvacıoğlu’nu görenler tanıyamadı. Ünlü oyuncunun hızla zayıflaması sevenlerini de endişelendirdi.

İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz Hakkında Bomba İddialar

İrem Helvacıoğlu, partneri Özcan Deniz ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından kaldırdı. Daha sonra ise Özcan Deniz’i Instagram’da takip etmeyi bıraktı.

Bu gelişme sonrası Özcan Deniz de Helvacıoğlu ile olan karelerini sildi.

Deniz ile Helvacıoğlu’nun restleşmesi, “İkili arasında tartışma mı yaşandı?” sorusunu akıllara getirdi. Ancak konuyla ilgili ikiliden henüz bir açıklama gelmedi. İkili arasındaki gerginliğin diziye yansıyıp yansımayacağını ise ilerleyen günlerde göreceğiz.

İrem Helvacıoğlu nasıl 20 kilo verdi?

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki başarılı performansı ile popülerliğini arttıran İrem Helvacıoğlu, fit görünümü ile dikkat çekiyor.

Formsante dergisine konuşan Helvacıoğlu, fit görünümünü pesketaryen beslenmeye borçlu olduğunu söyledi. Bu açıklamanın ardından Pesketaryen diyeti hakkında sorular meydana geldi.

Sadece deniz ürünleri tükettiğini belirten  30 yaşındaki güzel oyuncu, ergenlik döneminde almış olduğu 20 kiloyu pesketaryen diyetiyle verdi.

İrem Helvacıoğlu İle İlgili Sen Anlat Karadeniz Dizinin Yapımcısı Kararını Verdi!

İrem Helvacıoğlu’nu Görenler Tanıyamadı

 ‘Baş Belası‘ dizisiyle setlere geri dönen Helvacıoğlu’nun son hali şaşkına çevirdi.

Osman Sınav’dan İrem Helvacıoğlu açıklaması geldi

Helvacıoğlu’nn formda görüntüsünü pesketaryen beslenmeye borçlu olduğu ortaya çıktı. Sadece deniz ürünleri tüketen 31 yaşındaki oyuncu, ergenliğinde aldığı 20 kiloyu pesketaryen diyetiyle verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler