Ana SayfaDedikoduArzu Sabancı Sitem Etti

İlgili Postlar

Arzu Sabancı Sitem Etti

Arzu sabancı sitem etti. Sosyetenin tanınan isimlerinden Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından “Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de” yazılı bir paylaşım yaptı. Sabancı bu paylaşımıyla kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Arzu Sabancı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Boğazı manzaralı yalısından paylaşım yaparak takipçilerini evde kalmaları için çağrıda bulundu. Ancak Sabancı’nın paylaşımı kısa sürede gündem oldu ve binlerce kişinin tepkisini çekti.EVİNDEN YAPTIĞI PAYLAŞIM TEPKİ ÇEKMİŞTİSabancı manzarasının fotoğrafını yayınladığı paylaşımda “Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam. Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz. Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden. Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne… Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Sabancı’nın paylaşımı kısa sürede tepki çekmişti.

Arzu Sabancı Kimdir?

Tepki çeken paylaşımın ardından Tuba Kalçık’a konuşan Arzu Sabancı, daha önce kendisinin de hastanede koronavirüs tedavisi gördüğünü açıklayarak, insanların ateşler içinde hastane odasında 1 saati yaşasalardı, 365 gün evde kalmaya razı olacaklarını, kendisinin iyi niyetle çağrıda bulunduğunu söyledi. Ancak sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Özge Ulusoy ve Arzu Sabancı arasındaki buzlar eridi!

Arzu Sabancı Sitem Etti

Geçtiğimiz nisan ayında boğaz manzaralı evinden “Evde kal” çağrısı yaptığı için günlerce konuşulan Arzu Sabancı, yine bir paylaşımıyla gündem oldu.

Instagram’da 851 bin takipçisi bulunan Arzu Sabancı, gülük yaşantısının yanı sıra görüşlerini de takipçileriyle paylaşıyor. Önce aşı olmanın önemine vurgu yapan Sabancı “Aşı tercih değil toplumsal sorumluluktur! Aşı pasaportu Avrupa’da olduğu gibi bizde de uygulamaya konmalı. İki aşısını yaptıranlar; restoran, cafe, alışveriş merkezi, futbol maçları, sinema, tiyatro, kuaföre girebilmeli, toplu taşıma araçlarını kullanabilmeli. Tüm bunlara giriş için aşı kartı gerekli olmalı” dedi.

Bunun üzerine bir paylaşım daha yapan Arzu Sabancı, Türkiye’deki mültecilerle dikkat çekerek “Ülkemde mülteci istemiyorum. Sessiz işgale dur de. Bayramlaşmaya ülkesine gidenin can güvenliği var demektir. O zaman orada kalmalı” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler