Ana SayfaKimdirArzu Sabancı Kimdir?

İlgili Postlar

Arzu Sabancı Kimdir?

Ömer Sabancı’nın eşi Arzu Sabancı kimdir? Arzu Sabancı kaç yaşında? Arzu Sabancı aslen nereli? Arzu Sabancı hangi burç? Arzu Sabancı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık;

Arzu Sabancı Kaç Yaşında? Arzu Sabancı Aslen Nereli? Arzu Sabancı Hangi Burç?

Arzu Sabancı 7 Eylül 1965 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu olan Arzu Sabancı Başak burcudur.

Arzu Sabancı Kimdir?

Arzu Sabancı arkeoloji öğrenimi gördü. İş hayatına, 1997’de, birçok dünya markasına koleksiyon hazırlayan ExSa Konfeksiyon’da başladı. 2000’de, İngiltere’deki Arcadia Group bünyesinde bulunan altı tanınmış markayı Türkiye perakende sektörüne kazandıran Giysa’da çalıştı. Dört yıl sonra kendi şirketini kurarak dünyanın seçkin moda markalarını Türk modaseverlerle buluşturdu. 2008’de İtalyan PINKO markasını bünyesine kattı. Koton ve PINKO için kapsül koleksiyonlar hazırladı.

şi Ömer Sabancı, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Densa Holding’in yönetim kurulu başkanı. Ömer Sabancı’nın kişisel serveti 3 milyar TL değerinde. Arzu Sabancı Arzu Sabancı eşi Ömer Sabancı ile evlendiğinde 21 yaşındaşmış. Arka arkaya 3 oğlunu dünyaya getiren Arzu Sabancı, evlendikten sonra ilk 6 yıl Adana’da yaşamış.
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler