Ana SayfaKimdirUlaş Aydın Kimdir?

İlgili Postlar

Ulaş Aydın Kimdir?

Genç müzisyen Ulaş Aydın kimdir? Ulaş Aydın kaç yaşında? Ulaş Aydın hangi yıl doğdu? Ulaş Aydın aslen nereli? Ulaş Aydın nerede doğdu? Ulaş Aydın hangi burç? Ulaş Aydın şarkıları neler? Ulaş Aydın ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Ulaş Aydın kaç yaşında? Ulaş Aydın hangi yıl doğdu? Ulaş Aydın aslen nereli? Ulaş Aydın nerede doğdu? Ulaş Aydın hangi burç?

27 Kasım 2000 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Ulaş Aydın yay burcudur.

Ulaş Aydın kimdir?

Ulaş Aydın müziğe olan ilgisini küçük yaşlarda gitar çalmaya başlayarak keşfetti, daha sonra öğrendiği gitar ile sözü ve müziği kendine ait besteler ortaya koydu ve seslendirdi. Müziğe olan inancına ve sevgisine git gide daha da bağlanan genç müzisyen son zamanlarda kendini prodüksiyon kısımlarında da geliştirmeye yöneldi ve piyano konusunda hala kendisini geliştirmekte.

2020 yılında profesyonel anlamdaki kayıt denemelerine başlamadan önce kendi kaydettiği demoları yakın çevresine dinlettiriyordu. İlk olarak 23 Ekim 2020 tarihinde “Gözler” isimli single çalışmasını yayınladı. Ardından hız kesmeden 6 Aralık 2020′ de “Kördüğüm” isimli şarkısını yayınladı ve henüz ilk denemeleri olan bu tekliler ile güzel bir ivme yakaladı.

Okulu sebebiyle bir süre müziğe ara veren şarkıcı geçtiğimi yılın mayıs ayında tekrar müziğe dönerek sırasıyla Ay Tutulması, Sevginiz Aynı Maskeniz Farklı, Sahte Olma, Hayali Silüetler, Gözleri Maskara Flormae Extra, Burdan Uzağa isimli projeleri yayınladı. Bir süre tekrar ara vermesinin ardından İçimde Yaktığım Şehirler ve Gitmeyi Ben Seçmedim şarkılarını sevenleri ile buluşturdu.

Müzikteki genel misyonu farklı eserler ortaya koymak ve duyulmayan, alışık olmadığımız tarzları harmanlayarak yeni bir müzik akımı ortaya çıkarmak. Ulaş, şu an müzik çalışmalarına İstanbul’da devam etmektedir.

Şarkıcı verdiği bir röportajda hedeflerinden şu cümlelerle bahsetti ;

“Şundan kesinlikle eminim ki bazı istisnalar hariç hiç kimse bu müzik yolunda hemen bir beklentiye girmemeli. İşin sırrı sabır aslında, sabredip kaliteli ve özgün işler üretip dinleyiciyi daha çok zinde tutmak gerekiyor, bırakırsak kaybederiz bu yüzden ben hedefim gerçekleşene kadar bu yoldan sapmayacağım. Hedefime gelecek olursak, hani çok değerli sanatçılarımız vefat etseler bile isimleri her zaman akıldadır, unutulmazlar ve şarkıları nesilden nesle devam eder, ekol olmuşlardır kendi tarzlarında, ben de o ekollerden biri olana kadar o ümidimi hep hevesle taşıyacağım.”

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler