Ana SayfaKimdirFevzi Kaan Türker Kimdir?

İlgili Postlar

Fevzi Kaan Türker Kimdir?

Sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker Kimdir? Fevzi Kaan Türker kaç yaşında? Fevzi Kaan Türker aslen nereli? Fevzi Kaan Türker hangi burç? Fevzi Kaan Türker hangi yıl doğru? Fevzi Kaan Türker ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Fevzi Kaan Türker kaç yaşında? Fevzi Kaan Türker aslen nereli? Fevzi Kaan Türker hangi burç? Fevzi Kaan Türker hangi yıl doğru?

Fevzi Kaan Türker 1 Ocak 2010 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi ve oğlak burcudur.

Fevzi Kaan Türker Kimdir?

Samsunlu olan sosyal medya fenomeni Fevzi Kaan Türker Samsun’un Çarşamba ilçesinde yaşayan Türker ailesinin üç çocuğundan biridir. 11 yaşında olan Türker ilkokulda öğrenim görmekte.

Fevzi Kaan Türker’in piyanist şantör babası pandemi sebebiyle işsiz kalınca eve getirdiği orgla Türker sosyal medyada canlı yayınlar yapmaya başladı ve herkesin beğenisini kazandı. Bir gecede sosyal medya hesabından 66 bin kişilik bir izleyici kitlesine ulaşan küçük piyanist şantör babasını rol örnek aldığını söylüyor. Annesinin telefonuyla gizlice canlı yayın yapıp konserler veren Fevzi, yayınına bağlanan kişilerden istek parçaları da almaya başlayınca bir gecede sosyal medya fenomenine dönüşmüş.

Instagramın son dönemde en çok izlenen hesaplarından olan Fevzi Kaan’ın 461 bin takipçisi bulunuyor.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler