Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç Gönlünü Hande'nin Arkadaşına Kaptırdı

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç Gönlünü Hande’nin Arkadaşına Kaptırdı

Geçtiğimiz sene Hande Erçel’le yollarını ayıran Murat Dalkılıç bir süredir kimseyle anılmıyordu. Murat Dalkılıç gönlünü Hande’nin arkadaşına kaptırdı. İşte detaylar;

Hande Erçel’i Sildi

Evlilik arifesinde olduğu bilinen Murat Dalkılıç ve Hande Erçel çifti geçen sene ayrılık kararıyla herkesi şaşkına çevirmişti. Çift ayrılık nedeni hakkında o dönem herhangi bir açıklama yapmamış ancak Erçel’in adı ayrılıktan çok kısa bir süre sonra rol arkadaşı Kerem Bursin’le aşk dedikodularına karışmıştı. İkili sadece arkadaş olduklarını söyleseler de, aralarındaki yakınlık herkesin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde ise O Ses Türkiye yarışmasına birlikte katılan Erçel ve Bursin programdaki tavırlarıyla aşk dedikodularını iyice alevlendirdi. Bu durum üzerine Murat Dalkılıç’ın Hande Erçel’i takipten çıkarması da dikkatlerden kaçmadı.

Murat Dalkılıç Kimdir?

Murat Dalkılıç Acun Ilıcalı’yı Sildi

Hande Erçel ve Kerem Bursin’e dair aşk dedikoduları gittikçe güçlenmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı ile yakın arkadaş olan Murat Dalkılıç, Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in O Ses Türkiye yarışmasına beraber katılmasıyla Ilıcalı’ya karşı tavır aldı. Murat Dalkılıç, sosyal medya hesabı Instagram’da Hande Erçel’in ardından Acun Ilıcalı’yı da sildi.

Murat Dalkılıç Gönlünü Hande’nin Arkadaşına Kaptırdı

Geçtiğimiz yıl oyuncu Hande Erçel’den ayrılan popçu Murat Dalkılıç’ın özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Dalkılıç’ın adı şimdilerde Erçel’in yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile anılıyor.

Geçtiğimiz gün Yalıkavak Miya Beach’te sezonun ilk konserini veren popçu, konser öncesinde yeni bir aşka yelken açtığı dedikoduları dilden dile dolaştı.

Takvim’den Doğan Savaş’ın haberine göre; konseri izleyenler arasında oyuncu Sitare Akbaş’ın da olması ve ünlü oyuncunun tüm gün Dalkılıç’la göz göze şarkılar söylemesi aşk iddialarını alevlendirdi.

Kısa bir süre önce ilişkinin startını veren popçu, şimdilik dedikodulara sessiz kalmayı tercih etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler