Ana SayfaDedikoduMelis Sezen'den Cürekar Pozlar

İlgili Postlar

Melis Sezen’den Cürekar Pozlar

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen, bir çekim için kamera karşısına geçti. Melis Sezen’den cüretkar pozlar geldi. Siyah tüllü bir kıyafet giyen Sezen, iç çamaşırsız olunca eteğiyle göğüslerini kapattı. İşte o kareler;

Oradan Kaçtım

Melis Sezen Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim’in sunduğu programa konuk oldu. Oyuncu kendisine sorulan “Flörtün ilk buluşmada ne yaparsa ‘Arkadaşıma araba çarpmış, hastaneye gitmeliyim’ deyip kaçarsın?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Eski sevgilisinden açık bir yara olarak bahsedenler vardır ya, kaçmam ama bir anda değişir her şey. Ve o an biter. Bir de başıma şöyle bir şey geldi; malvarlığı yüksek zengin biriydi. Bana dedi ki; ‘Şu site var biliyor musun?’ ‘Evet, biliyorum’ dedim. ‘İşte o bizim. Karşıda da şu site var, o da bizim’ falan dedi. Oradan kaçtım.”

Melis Sezen’den Dikkat Çeken Paylaşım

Oyuncu, “O buluşmaya neden gittin ki?” sorusu gelince, “Öyle olduğunu bilmiyordum. Tanışmamız çok romantikti. Havaalanında tanıştık. Filmlerdeki gibi alakasız bir tesadüf. Romantik bir hikâyeymiş gibi geldi. Bir yemeğe çıkayım, bakayım nasıl biriymiş dedim, sonra kaçtım” dedi.

Melis Sezen David Bellemere’ye Makyajsız Poz Verdi

Yakında Açacağım

“Sosyal medyada sahte hesabın var mı?” sorusuna ise, “Yok ama yakında açacağım. Sahte bir sosyal medya hesabının, yanlışlıkla yanlış şeyleri beğenmemek için lazım olacağını düşünüyorum.” yanıtını verdi.

Melis Sezen Kimdir?

“Sevgilimin günlüğünü bulsam okumam. Çünkü benimkini okusa ben çok rahatsız olurum. Üniversitede ilk aşık olduğum kişinin odasında ona yazılmış bir not buldum ve okumadım. Bilinçaltım onu yok etti. Ama üç gün sonra rüyamda gördüm ve ilişkiyi bitirdim.”

Oyunculuğa olan merak ve yeteneğinin dördüncü sınıftayken fark edildiğini söyleyen güzel oyuncu “Dördüncü sınıfta drama dersimiz vardı okulda. Ben de her zaman bir şeyleri taklit ederek ya da taklit etmekten ziyade o anı yaşayarak ifade eden ve anlatan bir çocuktum her zaman. Bundan kaynaklı olarak drama dersini de çok seviyordum.

Bu durum öğretmenimizin de dikkatini çekti ve annemleri bu konuyla ilgili yönlendirdi. Sonra birden kendimi on yaşında Müjdat Gezen’in okuluna giderken buldum. Cihangir-Silivri arasında yol yapmakla geçen bir dönemim olmuştu” dedi.

Melis Sezen’den Cürekar PozlarSadakatsiz'in yıldızından cüretkar poz! Göğüsleri olay oldu

Ünlü oyuncu, siyah eteği ile deniz kenarında verdiği pozları Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Fotoğrafçı David Bellemere’nin objektifine poz veren Melis Sezen, iç çamaşırı olmadığı için tüllü eteğiyle göğüslerini kapattı.

Sadakatsiz'in yıldızından cüretkar poz! Göğüsleri olay olduÜnlü oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler