Ana SayfaÜnlülerMurat Boz'un üstsüz pozu sosyal medyada olay yarattı!

İlgili Postlar

Murat Boz’un üstsüz pozu sosyal medyada olay yarattı!

Murat Boz’un üstsüz pozu sosyal medyada olay yarattı! Sosyal medya hesabından üstsüz bir fotoğrafını paylaşan yakışıklı şarkıcı Murat Boz, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. İşte Murat Boz’un üstsüz pozu…

Murat Boz takipçilerine sitem etti!

Murat Boz’dan üstsüz paylaşım

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medya paylaşımları adından söz ettirmeye devam ediyor. Murat Boz, üstsüz halde çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Murat Boz’un kaslarını göz önüne serdiği üstsüz pozu, kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Boz’un fotoğrafına binlerce beğeni geldi.

Murat Boz kimdir?

İşte Murat Boz’un üstsüz fotoğrafı

Murat Boz, geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündeme gelmişti. Boz, kablosuz kulaklık taktığı bir fotoğrafına gelen yorumlara yaptığı bir paylaşım ile tepki göstermiş, eleştiride bulunan takipçilerine sitem etmişti. Murat Boz, kablosuz kulaklık görseli üzerine “Kablosuz kulaklık. Müzik dinlersin. Telefonla kulaklıkla konuşabilirsin. O işe yarar yani. Müzisyensen ya da müzik dinlemeyi seviyorsan sık sık kulağında olur. Kulağa yapışmaz. Kendin koyarsın.” şeklinde kablosuz kulaklık tanımı yaptığı bir yazı ekleyerek paylaşmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler