Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin'in Esma'sı Bali tatili fotoğrafları ile şoke etti! Dizideki halinden eser...

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in Esma’sı Bali tatili fotoğrafları ile şoke etti! Dizideki halinden eser yok!

İstanbullu Gelin’in Esma’sı Bali tatili fotoğrafları ile şoke etti! Dizideki halinden eser yok! İstanbullu Gelin dizisinde Esma Sultan olarak görmeye alışık olduğumuz usta oyuncu, Bali tatilinden paylaştığı İpek Bilgin hali ile şaşkınlık yarattı. İpek Bilgin’in gerçek hayatta çok farklı bir mizacı olduğu dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İstanbullu Gelin’in Esma Sultan’ı gerçek hayatta çok farklı

Star TV ekranlarının sezona damgasını vuran iddialı dizisi İstanbullu Gelin’in Eswma Sultan’ını hiç böyle görmemiştik. Dizide, giyim tarzı ve yaşam biçimi olarak ağır bir tarza sahip olan Esma Sultan, gerçek hayatında hiç de görmeye alışık olmadığımız bir tarza sahip. Hem yaşam biçimi olarak, hem de giyim tarzı olarak.

İpek Bilgin Kimdir?

İpek Bilgin Bali pozları ile şaşırttı

İstanbullu Gelin dizisinde Boran ailesinin annesi Esma Sultan karakterine hayat veren ünlü oyuncu İpek Bilgin, şu sıralar kızı Çağ Çalışkur ile birlikte Bali’de tatil yapıyor. Tatilden keyifli anların fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaşıyor. 61 yaşındaki tecrübeli oyuncu İpek Bilgin’in paylaşımları dikkat çekiyor.

İşte İpek Bilgin’in tatil pozları

Tiyatro oyuncusu, tiyatro oyun yönetmeni, oyuncu çalıştırıcısı ve çevirmen kimlikleri ile dikkat çeken usta oyuncu İpek Bilgin, Star TV’nin iddialı dizisi İstanbullu Gelin’de rol alıyor. Dizide, en önemli ve göz önündeki karakterlerden biri olan Esma Sultan karakterine hayat veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler