Ana SayfaDedikoduMurat Boz'u, ünlü oyuncu ile aldatmış! "Tek eşliliğe inanmıyorum" demişti...

İlgili Postlar

Murat Boz’u, ünlü oyuncu ile aldatmış! “Tek eşliliğe inanmıyorum” demişti…

Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde söylediği “Tek gecelik bir ilişki yaşayabilirim.” sözlerinin ardından bomba gibi bir iddia ile gündeme geldi. Ünlü stil danışmanının, eski sevgilisi Murat Boz’u oyuncu Engin Öztürk ile aldattığı ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Eliz Sakuçoğlu’nun kız kardeşi, ameliyatla erkek oldu!

Tek eşliliğe inanmıyorum demişti

Ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, “Tek eşliliği savunan biriyim ama tek eşliliğe inanmıyorum, doğamıza aykırı. Biz zoru başarmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla ben, yaşamış biri de olarak aldatılmayı her türlü kabul ederim, ettim de. Angelina Jolie aldatıldı abi. Sevgi başka, aşk başka bir şey. Her şey olabilir, alkolden o anlık bir heyecan olabilir. Sevgi eksikliğiyle alakası yoktur, içgüdüdür benim gözümde. Özgüven eksikliğidir. O an onu yaşamak ister. On bin tane nedeni vardır.” şeklinde açıklamaları ile olay yaratmıştı.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Hayır, ben aldatmadım

Açıklamalarının çok eleştiri almasının ardından “Ne tek gecelik ilişkiyi savundum, ne de aldatılmayı normalize ettim. Hayır, ben aldatmadım. O yüzden de aldatmaya insanı ne iter bilemiyorum. Tek gecelik ilişki de yaşamadım. Bir gece kulübünde birinden etkilenerek böyle bir şey yaşamam.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Murat Boz kimdir?

Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz’u Engin Öztürk’le aldattı mı?

Son günlerde Eliz bu haberler ile gündeme gelen Eliz Sakuçoğlu hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Eliz Sakuçoğlu’nun dört yıl önce sevgilisi olan Murat Boz’u aldattığı iddia edildi. Hem de ünlü oyuncu Engin Öztürk ile.

Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz ayrılığına tanık olan T.Y. isimli bir görgü tanığı yıllar sonra ortaya çıktı ve Sakuçoğlu hakkında bomba iddialarda bulundu.

Engin Öztürk kimdir?

Bomba iddialar

Görgü tanığı T.Y.’nin iddiasına göre; Eliz Sakuçoğlı, Murat Boz ile dört yıl önce birlikte olduğu dönem Çeşme’deki Otto Beach’te yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile yakınlaştı. Hatta, sahilde birçok kişinin gözü önünde öpüştüler. Bu ana, Murat Boz’un eski asistanı da şahit oldu. Aslında Eliz Sakuçoğlu, Engin Öztürk ile daha önceden kick – boks salonunda yakınlaşmaya başladı. Aynı salona giden Sakuçoğlu ve Öztürk, İstanbul’da sözleşip Çeşme tatiline aynı anda gitti. Eliz Sakuçoğlu, sevgilisi Murat Boz’un aracı ile gittiği Çeşme’de geceyi Engiz Öztürk’ün otel odasında geçirdi. Tüm bu iddiaları gündeme getiren görgü tanığı olduğunu iddia eden T.Y., “Ben o dönem Eliz Sakuçoğlu ve Murat Boz’un ayrılmış olduğunu düşündüğüm için yaşanan olayın üstünde çok durmamıştım. Ancak daha sonra haberleri okuyunca bu durum beni çok rahatsız etti.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler