Ana SayfaDedikoduMurat Boz'dan Olay İtiraf: Telefonun Başında Bekledim

İlgili Postlar

Murat Boz’dan Olay İtiraf: Telefonun Başında Bekledim

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye, hız kesmeden devam ediyor. Bir yarışmacının söylediği şarkı sonrası sevgilisi ile anısını anlatmasından sonra Murat Boz’dan bomba itiraf geldi. Yakışıklı popçu telefonun başında kimi bekledi? Konu hakkında neler dedi? Detayları merak ediyorsanız, buyurun haberimize.

16 Aralık 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Savaşçı mı? O Ses Türkiye mi?

Murat Boz’dan Olay İtiraf: Telefonun Başında Bekledim

Beyaz’ın, ‘O Ses Türkiye’ Yarışmacısına İnanılmaz Vaadi!

Samimi ortamı, jürilerin komik tavırlarıyla ile en çok izlenen yarışma programı O Ses Türkiye, hız kesmeden devam ediyor. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Soner Ilgın, performansıyla jüri üyelerinden Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ü döndürmeyi başardı. Büyük beğeni ile dinlenen Soner Ilgın, şarkının kendisi için büyük bir öneme sahip olduğundan bahsetti.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Murat Boz Kimdir?

Sahnede Bir Telefon isimli şarkısı seslendiren Soner Ilgın’ın kız arkadaşıyla ilgili anlattıklarından sonra ise Murat Boz’dan da ilginç bir itiraf geldi. Murat Boz kendisinin de nasıl çaresiz bir şekilde telefonun başında beklediğini anlattı. Murat Boz’un bu itirafı üzerine daha detay vermesini isteyen diğer jüri üyelerine Acun Ilıcalı “özele girmeyelim” şeklinde cevap verdi.

Hadise Kimdir?

Seda Sayan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler