Ana SayfaDedikoduMurat Boz'dan Aslı Enver'e Gönderme

İlgili Postlar

Murat Boz’dan Aslı Enver’e Gönderme

Evlilik haberleri beklenirken ayrılık haberleriyle geçtiğimiz seneye damgasını vuran Aslı Enver ve Murat Boz arasındaki gerilim hafiflese de izleri devam ediyor gibi görünüyor. Dün sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Murat Boz kafaları karıştırdı. Ünlü şarkıcının sözleri Murat Boz’dan Aslı Enver’e gönderme olarak yorumlandı. İşte Murat Boz’un o paylaşımı;

Bir Ayrı Bir Barışık

İlişkilerine 2015 senesinde başlayan Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin mutlu ilişkilerine ilk gölge bir kavga haberiyle düşmüştü. İlişkisini sürekli kavgalarla yürüten çift tam her şeyi yoluna koyuyor derken iki buçuk sene sonra ciddi bir ayrılık yaşamıştı. Murat Boz’un ihanet iddialarıyla gündeme gelen ayrılık sonrası çift aşklarına bir şans daha vermeye karar vermiş ve birkaç ay sonra yeniden bir araya gelmişlerdi. Bu kez evlenecekleri düşünülen çift geçtiğimiz sene herkesi şaşkına çeviren bir kararla ayrıldı. İkili ayrılık nedeni hakkında hiçbir açıklama yapmadı.

Murat Boz Aslı Enver’i Sildi!

Aslı Enver Murat Boz’u Ve Arkadaşlarını Sildi

Geçtiğimiz sene ayrılıktan birkaç hafta sonra sosyal medya hesabında ciddi bir temizlik yapan Aslı Enver Hadise’nin de arasında olduğu 200 kişiyi takipten çıkmıştı. Daha öncesinde Murat Boz‘la Hadise’nin yakınlığını kıskandığı iddialarıyla gündeme gelen Enver’in bu davranışı manidar görünse de ünlü oyuncudan hiçbir açıklama gelmemişti.

Aslı Enver Kimdir?

Murat Boz’dan Aslı Enver’e Gönderme

Sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşan Murat Boz, “Ben yine bekledim seni. En iyi ben özledim seni. Göze al yollarımı…” ifadelerini kullandı. Boz’un bu sözleri sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Ünlü şarkıcının kafa karıştıran bu paylaşımına karşılık bazı takipçileri bu sözleri Boz’un yeni şarkısından olarak düşünürken, bazı takipçileride Aslı Enver’e gönderme yaptığını dile getirdi.

Murat Boz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler