Ana SayfaDedikoduHadise Ayna Pozuyla Dikkatleri Üzerine Çekti

İlgili Postlar

Hadise Ayna Pozuyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Son dönemlerin en konuşulan isimlerinden olan Hadise sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren güzel şarkıcı Hadise ayna pozuyla dikkatleri üzerine çekti. İşte Hadise’nin o paylaşımı;

Hadise’den Ayrılık Açıklaması

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz yaklaşık 8 aydır aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım’dan ayrıldığını duyurmuştu. Hadise, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu… Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.” ifadelerini kullanmıştı.

Hadise “Anksiyete Oldum”

Ayrılığa Dayanamadılar

Ancak ünlü çift ayrılığa dayanamadı. Hadise, reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıkladı. Ünlü şarkıcı, “Her şey yolunda, çok mutluyuz.” dedi.” Evlilik haberleri hakkında da konuşan Hadise, “Öyle bir şey olursa zaten duyarsınız” dedi.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Son dönemlerde doğallığıyla ön plana çıkan isimler arasında olan Hadise dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla övgü topladı. Hadise, eşofmanlı pozunu Instagram hesabından yayımladı. Hayranlarının karşısına hiç alışık olmadıkları bir şekilde çıkan şarkıcının bu hali de beğeni topladı ve Hadise doğallığıyla sevenlerinin kalbini bir kere daha çaldı.

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler