Ana SayfaDedikoduHadise "Anksiyete Oldum"

İlgili Postlar

Hadise “Anksiyete Oldum”

Kaan Yıldırım’la ayrılmalı barışmalı fırtınalı bir ilişki yürüten Hadise geçtiğimiz gün corona virüs hakkında açıklama yaptı.  Ünlü şarkıcı çekim sırasında yaşadığı süreci anlattı. Sürecin çok zor olduğunu belirten Hadise “Anksiyete oldum” açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. İşte ünü şarkıcının o açıklamaları;

Hadise’den Ayrılık Açıklaması

2020’nin son günlerinde Kaan Yıldırım’la ayrılan Hadise açıklamasında “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu… Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.” ifadelerini kullandı.

Hülya Açıkgöz’den Hadise’ye Gönderme

Bir Şans Daha Dediler

Aralık ayında ayrılma kararı alan Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin barıştığı düşünülüyor. Yeni yılda Kaan Yıldırım’la olduğu iddia edilen Hadise’nin sosyal medya hesabından Yıldırım’ın olduğu bir fotoğraf paylaşması çiftin sevenlerini heyecanlandırdı. Kıskançlık nedeniyle ilişkilerinde krizler yaşadıkları bilinen ünlü çiftin yeni yılda temiz bir sayfa açmaya karar verdikleri ve birbirlerine bir şans daha verdikleri söyleniyor.

Kaan Yıldırım Kimdir?

Hadise “Anksiyete Oldum”

35 yaşındaki şarkıcı, corona virüs nedeniyle kendisinde başka bir hastalığın da ortaya çıktığını söyledi. Hadise durumu “Benim için zor bir süreçti. Hastanelik olmadım. Bu süreci daha zor durumda hastanelerde geçiren insanları görünce şükrettim. 2 hafta kendi evimde tek başıma kaldım. 4 hafta boyunca öksürdüm. Başım çok fena ağrıdı. Kusmalarım çok oldu. 5. günümde tat ve koku almamaya başladım. Asıl beni mahveden korku oldu. Televizyonlarda sürekli izlediğimiz o kötü görüntüler beni panikletti. Endişeden anksiyete oldum. Öksürük geçmiyor. Acaba sesimi etkileyecek mi, şarkı söyleyebilecek miyim? şeklinde kafamda deli sorular vardı. Neyse ki coronayı atlattım. Ama anksiyete kaldı.”

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler