Ana SayfaDedikoduMurat Boz ve Aslı Enver'den Yılbaşı Kaçamağı!

İlgili Postlar

Murat Boz ve Aslı Enver’den Yılbaşı Kaçamağı!

Aşkları ile gündemden düşmeyen ikili İlişkilerine ikinci şansı vererek devam etme kararı aldı. Murat Boz ve Aslı Enver, yılbaşını romantik tatille karşılayacak detaylar Murat Boz ve Aslı Enver’den Yılbaşı Kaçamağı! haberimizde..

Murat Boz ve Aslı Enver’den Yılbaşı Kaçamağı!

2016 yılının Ocak ayından beri birlikte olan ve 8 ay süren ayrılığın ardından geçtiğimiz günlerde aşklarına ikinci şansı vererek yeniden birleşme kararı alan Aslı Enver Murat Boz çifti, 2019 yılını romantik bir tatille karşılayacak.

Geçen nisanda 2,5 yıllık beraberliğin ardından ayrılık kararı alan ünlü çift oyuncu Aslı Enver ve şarkıcı Murat Boz, aşklarına kaldıkları yerden tam gaz devam ediyor. Ünlü çift, ilişkilerini romantik tatille taçlandırma kararı aldı.

Aslı Enver Kimdir?

Murat Boz Kimdir?

İspanya’ya Gidecekler!

Aylar sonra barışarak ilişkilerine bir şans daha verme kararı alan ikili Murat Boz ile Aslı Enver, 2019 yılını yurtdışında karşılama kararı aldı. Önümüzdeki hafta İspanya’ya gidecek olan çift, “Yıldızlı Otel” olarak da anılan Le Meridien Barcelona’da lüks bir süit oda tuttu.

Ünlü çiftin geçtiğimiz Nisan ayında almış olduğu ayrılık kararı hayranlarını oldukça üzmüştü neyse ki yeniden barışarak bir araya gelen çift ilişkilerine kaldığı yerden devam ediyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler