Ana SayfaDedikoduAvlu Dizisinin Zerrin'inden Direk Dansı!

İlgili Postlar

Avlu Dizisinin Zerrin’inden Direk Dansı!

Star Tv nin sevilen dizisi Avlu’da Zerrin karakterini canlandıran güzel oyuncu Nergis Öztürk’ün rol aldığı, ‘Sultana’ oyunundaki direk dansı performansı, izleyicileri adeta büyüledi.  Detaylar Avlu Dizisinin Zerrin’inden Direk Dansı! haberimizde..

Avlu Dizisinin Zerrin’inden Direk Dansı!

Her perşembe günü Star TV ekranlarında yerini alan avlu dizisinde Nergis Öztürk’ün yanı sıra Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse. Kenan Ece, Çağdaş Onur Öztürk  gibi çok sayıda sevilen ve beğenilen ünlü rol almakta. Avlu dizisinde, cezaevi müdürü ‘Zerrin’ isimli karaktere can vererek izleyicilerden tam not alan Nergis Öztürk tiyatro oyunuyla da sevenlerinden tam puan almayı başardı. Özellikle Nergis Öztürk’ün sahnede yaptığı direk dansı olay oldu.

 

Star TV ekranlarında her perşembe yayınlanan Avlu dizisinde, cezaevi müdürü ‘Zerrin’ isimli karaktere hayat veren Nergis Öztürk, Özlem Alpözü’yle rol aldığı, ‘Sultana’ oyununun prömiyeri önceki akşam Kadıköy Taşra Kabare’de yapıldı.

Nergis Öztürk kimdir?

Birbirinden Ünlü İsimler İzlemeye Geldi!

Ünlü sanatcı Nergis Öztürk’ün de sahne aldığı Tiyatro gösterisini izlemeye gelenler arasından Meltem Cumbul, Algı Eke, Canan Ergüder, Kaan Urgancıoğlu gibi birbirinden ünlü isimler katıldı. Nergis Öztürk, son dönemde oldukça moda haline gelen direk dansını tiyatro oyununu taşıdı. Sahnede çok başarılı bir performans ortaya koyan ünlü oyuncu izleyicilerini adeta büyüleyerek oldukça fazla alkış topladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler