Ana SayfaDedikoduMurat Boz Ve Aslı Enver Aşkı Ne Durumda?

İlgili Postlar

Murat Boz Ve Aslı Enver Aşkı Ne Durumda?

Murat Boz ve Aslı Enver aşkı hakkında bugüne kadar çok farklı iddialar gündeme gelirken konu ile ilgili dedikodular bitmiyor.

Geçtiğimiz günlerde basında yer alan haberler hakkında yalanlamaya yapılsa da çiftin yakın dostları tarafından ayrılığın onaylandığı iddia edildi. Murat Boz ve Aslı Enver aşkı çok hızlı bir şekilde gelişirken bu konuda yaşanan sorunların çiftin arasına girdiği ve oldukça zorlu bir süreç başlattığı belirtildi. Gündeme gelen iddialar her ne kadar doğrulanmamış olsa da son günlerde oldukça artan ve farklı kaynaklardan gelen haberler Murat Boz ve Aslı Enver aşkı için zorlu bir sürecin başladığını gösteriyor.

Murat Boz ve Aslı Enver Aşkı 1 Yıl Önce Başlamıştı!

Bir yıldan beri birlikte olan çiftin ilişkisinin özellikle Murat Boz nedeniyle zora girdiği ve Aslı Enver’in istememesine rağmen ayrılığın yaşanabileceği belirtildi. Çift hakkında gündeme gelen iddialarda 25 günden beri çiftin bir araya gelmediği ve görüşmediği dahi belirtiliyor.

Yalanlamıştı!

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddialar sonrasında Murat Boz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bu iddiaların gerçek olmadığını duyurmuştu. Fakat sürekli ayrılık haberlerinin gelmesi çift arasında bir sorun yaşandığını da gözler önüne serdi. Gündeme gelen haberlerde Murat Boz’un Aslı Enver’e karşı sevgisinin azaldığı ve ayrılık kararı aldığı dahi belirtiliyor. Gündeme gelen tüm bu haberler sonrasında gözler şimdi Murat Boz ve Aslı Enver aşkına çevrildi. Bu iddialara karşı açıklama yapması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler