Ana SayfaDedikoduGülben Ergen'den eski eşi Mustafa Erdoğan ile mutlu aile tablosu pozu...

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den eski eşi Mustafa Erdoğan ile mutlu aile tablosu pozu…

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, dün eski eşi Mustafa Erdoğan ve üç oğulları ile birlikte yemeğe çıktı. Bu mutluluğu sosyal medya hesabından paylaşan Ergen, eski eşi Mustafa Erdoğan’a teşekkür etti. Detaylar haberimizde…

Çocukları için sık sık bir araya gelen Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan, dün yine bir aradaydı. Ergen ve Erdoğan, oğullarını pazar yemeğine götürdü. Yemek çıkışı birlikte poz vermeyi ihmal etmeyen ikili, oğulları ile birlikte fotoğraf çekildi.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, bu pozu sosyal medya hesabından “Baba bizi pazar yemeğine götürdü. Anne, baba ve evlatlar sohbeti bizde hep aynı neşe içerisinde yaşanıyor. Teşekkürler saygıya, minnete, evlatları önceleyen, kişisel meseleleri geride bırakan bir yaşam biçimine.” notu ile paylaştı.

Geçtiğimiz aylarda Erhan Çelik’ten boşanan Gülben Ergen, son zamanlarda sıkıntılı günler geçiriyordu. Kıs sürede kendini toparlayan Ergen, şu sıralar bol bol oğulları ile vakit geçiriyor. Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen’in Erhan Çelik’ten boşanmasından sonra eski eşine oğulları için birlikte yaşamayı teklif etmişti.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler