Ana SayfaDizilerAcun müjdeyi verdi... Survvor'da, yarışmacıları heyecanlandıran bir ilk!

İlgili Postlar

Acun müjdeyi verdi… Survvor’da, yarışmacıları heyecanlandıran bir ilk!

Acun Ilıcalı, Survivor adasında zorlu şartlarda mücadele eden yarışmacılara müjde verdi. Bu yıl ilklere imza atan Survivor’da ilk kez, bildiğimiz ada konseyi yerine “yemek konseyi” yapılacak. Yarışmacılar yemek isimleri yazacak, halk oylayacak. Detaylar haberimizde…

Ekranların son üç yılın reyting rekorlarını kıran yarışma programı, tüm heyecanı işe devam ediyor. Survivor, bu yıl ilklere imza atıyor. Acun Ilıcalı, yeni format değişikliğini açıklayan Acun Ilıcalı, “yemek konseyi” yapılacağını müjdeledi.

Yarışmacılar, adada düzenlenecek olan yemek konseyinde bu defa adadan gitmesini istedikleri yarışmacıların isimleri yerine yemek istedikleri yemeklerin isimlerini yazacak. Halkın oylamasına sunulacak yemek isimlerinden kazanan, ödül oyunlarında yarışmacılara verilecek.

Acun Ilıcalı, “Öğrendiğim bazı şeyler var, bu sene sürprizler senesi olacak” diyerek yemek konseyi konseptini yarışmacılara müjdelerken, yarışmacılar mutluluktan havalara uçtu. Survivor’ın bu yıl “İlklerin Survivor’ı” olacağının müjdesini veren Acun Ilıcalı, yarışmada yeni gelişmelerin de olacağının müjdesini verdi.

Survivor’da geçtiğimiz haftalarda yine bir ilk yaşanmıştı. Yarışmacılar, ödül oyunlarının yanında ceza oyunları ile de mücadele etmeye başlamışlardı.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler