Ana SayfaDizilerArka Sokaklar 430. Bölümü İzleyenleri Üzdü! Arif Yaşayacak Mı?

İlgili Postlar

Arka Sokaklar 430. Bölümü İzleyenleri Üzdü! Arif Yaşayacak Mı?

Arka Sokaklar 430. bölümü ile ekranlara geldi. 3 Mart 2017 tarihinde yayınlanan yeni bölüm sayesinde diziyi seven kişiler yine heyecan dolu bir gece yaşadı.

Arka Sokaklar 430. Bölümü Aksiyon Dolu Geçti!

Aksiyonun hiç azalmadığı Arka Sokaklar’da dün akşam yayınlanan bölümde Arif Müdür’ün vurulması en çok dikkat çeken anlardan oldu. Özellikle kirli işlerin ortaya çıkarılması adına gizli bir görev sürdüren Müjde’nin açığa çıkması, ekibin zor duruma düşmesine neden oldu. Müjde’nin deşifre olması ile birlikte bu konuda harekete geçen kişiler müjdeyi kaçırdı.

Oktay Kardeşini Kurtarabilecek Mi?

Oktay ise kardeşinin bu zor zamanında yanında olmak istedi ve onu kurtarmak için plan yapmaya başladı. Fakat bu aşamada devreye Malik girdi. Oktay’a yardım etmek ve ona şantaj yaparak emniyet teşkilatından gizli bilgileri almaya çalışan Malik, Oktay’ı oldukça zorlu bir duruma düşürdü.

Kardeşini kurtarmak ve ihanet etmemek arasında gidip gelen Oktay, bu konuda oldukça zorlandı. Bir yanda kardeşi bir yandan mesleği bulunan Oktay, bu zorlu seçim arasında Arif Müdürü vurdu. Arif Müdürün Oktay tarafından vurulması Emniyet’te deprem etkisi yaratırken Arif Müdürün yaşam tehlikesi ile karşı karşıya kalması en çok Oktay’ı üzdü.

Malik istediğini elde ederken Oktay Malik’ten kendisine yardım etmesini ve kardeşini vermesini istedi. Yaşanan bu olayların ardından özellikle Müjde’nin kurtulup kurtulmayacağı ve Malik’in sözünde durup durmayacağı merak ediliyor. Yayınlanacak yeni bölüm itibariyle bu konudaki tüm soru işaretleri de giderilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler