Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu'nun skandal olayına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı el attı

İlgili Postlar

Murat Başoğlu’nun skandal olayına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı el attı

Teknede öpüşürken objektiflere yakalandığı kadının öz yeğeni çıkması ile magazin gündemini alt üst eden ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun skandal olayına Bakanlık el attı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, öz yeğen ile ilişki yaşanması olayına karşı sessiz kalmadı. Detaylar haberimizde…

Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun eşini aldatma olayının patlak vermesi ile şoke uğrayan magazin dünyası, Başoğlu’nun öpüştüğü kadının öz yeğeni çıkmasının ardından büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. Bu skandal olayın yankıları hala daha sürerken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olaya el attığı öğrenildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Murat Başoğlu olayına el attı

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Murat Başoğlu’nun öz yeğeni ile ilişki yaşamasından rahatsızlık duyarak olaya müdahale edeceklerini yazdı.

İşte Cengiz Semercioğlu’nun konu ile ilgili yazısında o kısım:

Magazin dünyasında yaşanan ensest olayına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın da el atacağı duyumu geldi bana. Kamu davası mı açılır, Bakanlık müdahil mi olur bilemiyorum ama durumdan Bakan Fatma Betül Sayan Kaya’nın da rahatsız olduğu söyleniyor.

Olay nasıl gelişmişti?

Murat Başoğlu, geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da teknesinde bir kadınla öpüşürken basın mensuplarının objektiflerine yakalanmıştı. Başoğlu’nın eşini aldattığı kadının yeğeni olduğunun iddia edilmesinin ardından ünlü sunucu bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve öpüştüğü kadını tanımadığını ifade etmişti. Ancak, teknedeki kadının Murat Başoğlu’nun öz yeğeni olduğunun kesinleşmesi herkeste büyük bir şok etkisi yarattı. Murat Başoğlu’nun öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile ilişki yaşadığının ortaya çıkmasının ardından, ağabeyi Tahir Başoğlu kayıplara karışırken, Burcu Başoğlu Kabadayı’nın eşinin de boşanma davası açtığı öğrenildi. Murat Başoğlu’nun eşi Hande Bermek de boşanma davası açma hazırlığında.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler