Ana SayfaDedikoduDeniz Seki nişanlısı Faruk Salman'dan ayrıldı!

İlgili Postlar

Deniz Seki nişanlısı Faruk Salman’dan ayrıldı!

İki buçuk yıl hapis yolu gözleyen, “Deniz’i bir daha bırakmam” diyen Faruk Salman ve evlilik hazırlıkları içinde olduğunu açıklayan Deniz Seki ayrıldı. Düğün tarihleri beklenen Seki ve Salman çifti, iki gün önce yollarını ayırdı. Detaylar haberimizde…

Seki’nin tahliye olmasının ardından evlenmek için hazırlık yapan Deniz Seki ve Faruk Salman çifti, “Evlenmemiz için her şey hazır ama tarih sürpriz olsun” derken bir anda kötü haber geldi. Salman ve Seki, iki gün önce yollarını ayırdı.

Deniz Seki – Faruk Salman ayrıldı

25 yıl öncesinden süre gelen aşklarını evlilikle taçlandırmak isteyen Deniz Seki ve Faruk Salman çifti, Deniz Seki’nin ikinci defa hapse girmesi ile ertelenmişti. Faruk Salman, firari olduğu dönemde bile Deniz Seki’ye sahip çıkmıştı. Seki’nin 2014 yılında cezaevine girmesinin ardından Faruk Salman tam iki buçuk yıl hapis yolu gözlemişti.

Deniz’i bir daha bırakmam

Deniz Seki tahliye olmadan iki hafta kadar önce, Faruk Salman’ın ailesinin Deniz Seki’yi gelin olarak kabul etmediği ve çiftin bu nedenle yollarını ayırdığı iddia edilmişti. Ancak, Faruk Salman “Deniz’i bir daha bırakmam” dese de bu mutluluk sadece iki buçuk ay sürebildi.

Anne olmak istiyorum

Tahliye olduktan sonra konuşan Deniz Seki, röportajında ”Nişanlınız Faruk Salman ile ne zaman evleneceksiniz?” şeklindeki soruya ”Önce kardeşim Serkan evlenecek, sonrasında Allah nasip ederse biz. Anne olmak istiyorum. Geride benden bir parça kalsın istiyorum.” diye yanıt vermişti.

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler